Ad SquareAd SquareAd SquareAd Square


Fashionblog indian blue jeans autumn winter 2018

Published on juli 12th, 2017 | by Mi-choe

1

Voor wie durft: nieuwe collectie IBJ

Terwijl wij het zand van onze voeten schudden, staat de Indian Blue Jeans winter collectie alweer voor de deur. IBJ heeft zojuist de herfst-wintercollectie van ’17-‘18 gepresenteerd. En dat deze collectie in het oog springt moge duidelijk zijn. Zoals je gewend bent van Indian Blue Jeans is de kleding perfect voor kinderen die een eigen smaak, stijl en identiteit hebben. Je bent wie je bent en je mag er wezen en deze hippe kleding laat dat zien.

Trendy winter kleuren

Vrijwel iedere jongedame houdt wel van een beetje glitter en glamour. Het Nederlandse kidsfashion label weet dat als geen ander en zal jouw dame laten ‘shinen’ met gouden en zilveren kledingstukken. Lekker feestelijk en ideaal om niet over het hoofd gezien te worden.

Indian Blue Jeans zou niet compleet zijn zonder een ruime keuze aan jeans. Speciale washings voor stoere meiden. Skinny’s die er al gedragen uitzien, broeken met badges, leuke prints op de omslag. Kortom; aan alle details is gedacht. Verder zien we deze winter veel warme tinten als oudroze, bordeauxrood, olijfgroen en donkerblauw.

Voor wie durft

Voor de meisjes die een tikkeltje eigenwijs zijn is de comfortabele leggings met een vrolijke print. Een trui met daaronder een fijne blouse krijgt door de kraag meteen een pittige uitstraling, maar oogt tegelijkertijd toch ook netjes. Ook de kledingstukken met patches zien we deze winter weer. En dat is maar goed ook! Shirts en sweaters met een statement zien we gelukkig ook in deze wintercollectie. Laat zien waar je voor staat!

En mocht dat niet krachtig en stoer genoeg zijn, dan is er een ‘Rockstar lijn’. Voor de jongedames die graag in de spotlight staan, niet met zich laten sollen en zeker van hun zaak zijn. Glitters, stoere jacks en een attitude. Het enige wat dan nog ontbreekt is een microfoon of gitaar.

Tot slot is er ook een nieuw item in de collectie. Na de legging is er nu de tregging. Deze jeans zit als gegoten, het is net een legging. Soepel als een tweede huid. Samen met een jurk of lange blouse maak je de outfit helemaal compleet.

Bekijk en shop deze toffe herfst-wintercollectie van IBJ o.a. bij:

Kixx-online.nl

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Share Button

Tags: , , , , , , ,
One Response to Voor wie durft: nieuwe collectie IBJ

  1. Pingback: Scotch R'Belle winter, kom maar op! - Trends meisjeskleding op Girlslabel

Back to Top ↑