hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Baby

Published on juni 25th, 2014 | by redactie

0

IMPS & ELFS

We zijn allemaal wel bekend met het bijzonder mooie Nederlandse merk Imps & Elfs, wat staat voor pure kleding met een ‘no-nonsense-stijl’. De kleertjes leggen het accent op de lichaamsvormen van de baby en leiden niet af met frutsels en franjes. Het merk wil een kind, kind laten zijn. Imps & Elfs biedt prachtige kwaliteit kleren, waarvan alle items zijn gemaakt van biologisch katoen. Ook wordt de kleding in samenwerking met Made-By kinderarbeidvrij geproduceerd. Imps & Elfs is verkrijgbaar in de maten 50 t/m 164.

Imps Elfs baby, babykamer in zachte kleuren, babykamer inspiratie, imps elfs bedding lifestyle

IMPS & ELFS baby

Met elke geboorte gaat er een nieuwe wereld open. Nieuw is de bedding & lifestyle collectie van Imps & Elfs wat deze unieke belevenis compleet maakt. Van lakentjes tot spuugdoekjes, van quilts tot handdoeken, de collectie biedt een compleet assortiment van alledaagse textiel essentials. De kleuren van deze collectie zijn geïnspireerd op een heel oud kinderboek dat Imps & Elfs designer Jacqueline Streng in Parijs kocht. Een speciale verftechniek brengt deze poederachtige tinten tot leven. Hiermee wordt een egale gloed over de stof gecreëerd en dat maakt de look van deze artikelen meer dan bijzonder. Bekijk hier de bijzonder mooie collectie Bedding & Lifestyle artikelen.

Deze maand 20% korting op alle de Bedding & Lifestyle artikelen van Imps & Elfs

Imps elfs baby, imps - elfs bedding lifestyle, imps elfs beddengoedimps elfs baby
Comments are closed.

Back to Top ↑