Hotel Healthy Fest 2018: Zon, zweet en hoop gelach

9 oktober 2018

Op 6 en 7 oktober was in Hotel Healthy Fest 2018 in Noordwijk, in Hotel van Oranje. Een ideale locatie, want wat is dat een mooi hotel! En pal aan het strand en aangezien het enorm zonnig was, was het ook enorm genieten. Zoals vele moeders wel zullen herkennen is het leven vaak een race tegen de klok. Het valt niet mee om naast alle verplichtingen, werk en quality time met het gezin ook nog tijd voor jezelf over te houden.

Lees meer blogs van meisjesmoeders >>

boxing workout, healthy fest 2018, healthy fest, hotel van oranje, kettlebell, bootcamp workout

Even bijkomen en opladen tijdens Healthy Fest 2018

Voor de een is een dagje luieren misschien een verwennerij, voor mij is een dag sporten een luxe waar ik heel blij van word. Ik ben graag sportief bezig dus een dag Healthy Fest leek mij een feestje. Samen met een sportieve vriendin gezellig samen een track volgen en tussendoor lekker bijkletsen. Kom maar op!

Kies de track die bij je past

Hotel Healthy Fest 2018 bood verschillende tracks aan, die je gedurende 1 of 2 dagen kon volgen. Een track bestaat uit verschillende lessen, allemaal op elkaar afgestemd. Yogaliefhebbers, Crossfitters, Bootcampers, Outdoor fans, er was van alles te doen.

Wij kozen de Buddy track, omdat we het leuk vonden om samen de workouts te doen.

yoga workout, workout, healthy fest 2018, healthy fest, hotel van oranje, kettlebell, bootcamp workout

Bij aankomst in het hotel was het met een drukte van jewelste. Vele sportievelingen waren al vroeg op om de dag vol te gaan maken. De sfeer is relaxed, iedereen is in een goede bui en overal waren genoeg plekjes waar je lekker even kon zitten, om te wachten op de volgende les of om even bij te komen.

Door het hotel heen waren wat kraampjes verspreid met nieuwe producten of leuke sportkleding. Dat zorgde wel voor een gezellige uitstraling, vond ik. Je bent echt even in een totaal andere omgeving en dat gaf mij in ieder geval veel nieuwe energie. Je kon er gezonde shakes of kokoswater vinden en er was een hele aardige barista met heerlijke koffie. Niet geheel onbelangrijk.

boxing workout, healthy fest 2018, healthy fest, hotel van oranje, kettlebell, bootcamp workout

Mocht je 1 dag te kort vinden, dan was 2 dagen perfect. Het hotel heeft namelijk een fijn zwembad en sauna, dus dat maakt zo’n leuk weekend wel helemaal af.

Healthy Fest heeft volgend jaar weer een bomvol Healthy weekend programma in een bungalowpark. Nog meer te doen, nog meer ruimte en nog meer keus. Helemaal geschikt voor een quality momentje met vriendinnen of familie. Ik heb wel wat mannen gezien, partners van sportieve dames, maar ze waren beduidend in de minderheid. Persoonlijk vond ik het wel leuk om een vrouwenuitje te hebben, zonder manlief. Dus hou je van een gezellig, sportief uitje, hou dan Healthy Fest in de gaten!

healthy fest 2018, healthy fest, hotel van oranje, kettlebell, bootcamp workout

healthy fest 2018, healthy fest, hotel van oranje, kettlebell, bootcamp workout

healthy fest 2018, healthy fest, hotel van oranje, kettlebell, bootcamp workout

Nog meer sportieve mama’s; niet sexy maar wel effectief >>

We hebben weer leuke winacties >>

 

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

zomerkleding meisjes, meisjeskleding zomer 2022, jubel kinderkleding

De zomer in je bol #Summervibes + korting

zomerkleding meisjes, meisjeskleding zomer 2021, kindermode zomer 2021, strandkleding meisje, zomerjurkjes, meisjeskleding zomer, kinderkleding zomer
buitenspeelgoed voor meisjes

Het leukste buitenspeelgoed voor meisjes

Buitenspelen is zo ontzettend belangrijk voor kinderen. Niet alleen voor de gezondheid en de beweging maar ook voor de ontwikkeling....
loedermoeder mama momlife last minute

Last minute mom

Je hebt moeders die overal aan denken en alles onthouden en je hebt de chaotische last minute mom die alles...