hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Meisjeskamer Hoe ziet een echte meisjeskamer eruit?, meisjeskamers, tienerkamer, kajuitbed

Published on augustus 29th, 2020 | by redactie

0

Hoe ziet een echte meisjeskamer eruit?

Als echte amateurstylist ben je steeds op zoek naar leuke ideeën voor de tofste en de supertofste slaapkamerinterieurs voor jezelf, voor je stoere jongens en je fantastische meiden. Online kun je natuurlijk al veel inspiratie opdoen maar gewoon gezellig winkelen en kijken in de stad is, geeft je nog steeds het meeste plezier. Nu heb je je voelsprieten gezet op meisjeskamers.

Diverse meisjeskamers

Je hebt prinsessenkamers, stoere meidenkamers, lieflijke meisjeskamers en mintgroene meisjeskamers. Maar wat zijn nu de belangrijkste elementen in een meisjeskamer? Dat je kind er zich helemaal lekker thuis en op haar gemak voelt. Dat ze er graag wil zijn en dat ze er lekker kan spelen en straks serieus kan leren en studeren. Opbergruimte is daarom belangrijk. En een heerlijke plek om te slapen. Bedjes met topmatrassen voor de liefste prinsessen!

Kleur

Qua kleuren en kleurencombinaties is in principe alles mogelijk! Hoe makkelijk is dat? Veel echte prinsesjes houden natuurlijk van roze, wit, goud en zilver. Een beetje grijs en mintgroen erbij voor de stoere kant. Er zijn ook meisjes die compleet weg zijn van zwart en felle kleuren, maar ikzelf wordt altijd vrolijk van zachte en lichte kleuren. Probeer de meisjeskamer in ieder geval licht te houden, dan weet je dat je kind lekker kan spelen, maar ook gewoon een boekje kan lezen en met haar neus in de studieboeken kan verdwijnen.

Vorm

Geef de meisjeskamer anno nu een leuk thema mee. Huiselijkheid bijvoorbeeld. Zo maak je een bed in de vorm van een huis, maar wel met een matras en topmatras natuurlijk. Je kunt ook voor natuurgaan, met groene gordijntjes, bamboestokken als een rek tegen de muur en behang met getekende planten en bloemetjes. Avontuur is ook een leuk thema, kun jij je helemaal uitleven! Een echte crèmekleurige tipi tent in een hoekje van de kamer waar ze haar huiswerk kan doen op een schapenvacht van imitatiebont. Of een boekje kan lezen of met haar vriendinnetjes kan spelen. Het belangrijkste is dat ze graag op haar kamertje zit. Dat stimuleert haar om haar huiswerk goed te doen en af en toe in alle rust een spannend boek kan lezen. En ze moet natuurlijk hartstikke lekker kunnen slapen, op een topmatras!

Bekijk meer leuke kinderbedden >>
Comments are closed.

Back to Top ↑