hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Meisjestassen top10-meisjestassen, schooltassen voor meisjes

Published on juli 9th, 2016 | by redactie

0

Hippe schooltassen voor meisjes

Als het vakantie is, heb je lekker veel tijd om te gaan shoppen voor een nieuwe schooltas voor je dochter. Waarom zou je wachten tot het laatste moment als je nu alle tijd hebt om heerlijk te shoppen? Kinderen hebben een goede schooltas nodig en er is tegenwoordig heel veel keuze voor leuke meisjestassen. Dan zit er vast wel iets tussen dat je dochter bevalt. Check deze  leuke schooltassen voor meisjes

Hippe schooltassen voor meisjes

Meisjes zijn meestal best zuinig op hun spullen en zullen bij een tas met name letten op het uiterlijk van de tas. Kleurtjes, glitters, mooie prints etc. zijn favoriet bij meisjes. Let ook op dat de tas groot genoeg is. Alle spulletjes (zoals een drinkbeker, fruit, broodtrommel) moeten er natuurlijk goed in passen.

Populaire meisjestassen

Populair zijn bij meisjes zowel rugzakken als schoudertassen. Rugzakken zijn makkelijk te dragen en schoudertasjes zijn vaak wat meer “girly girly”. Het is dus maar net wat voor type je dochter is en wat ze makkelijk vindt. Er zijn in elk geval voldoende leuke en praktische schooltassen voor meisjes verkrijgbaar.

Hippe schooltas meisje

Om de keuze wat makkelijker voor je te maken hebben we onze favoriete exemplaren voor girls gespot bij Hippebeestjes.nl op een rij gezet; Wat is de favoriete schooltas van jouw dochter?

top10-meisjestassen, schooltassen voor meisjes

1. Little Legends Kinderrugzak Zwanen

2. Skip Hop Kinderrugzak Zoo Pack Vlinder

3. Zebra Trends Kinderrugzak Girls Dot mint

4. De Kunstboer Rugzak vierkant Birdie

5. De Kunstboer Rugzak Paarden

6. Kidzroom Kinderrugzak Tall Tales Poes

7. Zebra Trends Kindertasje Girly zilver met roze hart

8. De Kunstboer Kindertas Girly Bag Horse

Shop the Look Girls >>

Bekijk meer trendy kleding voor meisjes >>
Comments are closed.

Back to Top ↑