Meisjesschoenen voor hippe girls!

18 mei 2021

Wij meisjes zijn gek op schoenen en willen het liefst bij iedere outfit een nieuw paar hippe meisjesschoenen. Maar wat wil je ook, de schoenen die nu ontworpen worden zijn stuk voor stuk plaatjes om te zien. Ze zijn zeker niet saai en zitten vol met leuke details, prints en worden gemaakt van te gekke materialen. De nieuwe collecties kinderschoenen zitten vol met hippe stappers voor mooie meiden!

Doe jij al mee met onze kinderschoenen winactie >>

Hippe meisjesschoenen 2021

De kinderschoenen uit de nieuwe collecties zijn gespot! Dit seizoen zien we te gekke meisjesschoenen met veel kleurrijke prints en kekke materialen. Saaie schoenen zijn er niet! Ga je voor de hippe sneakers, sneakers met veel kleur, bling-bling of een paar lieve meisjesschoenen? Het liefst willen we natuurlijk voor iedere dag een nieuw paar hippe meidenschoenen. Tja, we blijven meisjes natuurlijk …

hippe meiden schoenen, hippe meiden sneakers, kindersneakers, meisjesschoenen, Hippe meisjesschoenen 2021, schoenen voor meisjes, kinderschoenen, kindersneakers

Braqeez sneakers & Zalm roze sneakers #favorite

Red Red sneakers

Gouden sneakers & witte pailletten sneakers

Roze sneakers met zwaan & roze met goud sneakers

Gele sneakers & hoge sneakers

Paarse sneakers & pailletten sneakers

Goede kinderschoenen

De meeste kindervoeten hebben een smallere of juist wat bredere kinderschoen nodig. Er zijn kinderschoenen merken die speciaal daarom schoenen maken in diverse breedtematen van heel smal tot extra breed. Hierdoor kan elk kind een perfect passend paar schoenen dragen. Een schoen moet lekker zitten en mag het groeiproces onder geen beding in de weg staan. Voetklachten op latere leeftijd zijn vaak terug te leiden naar verkeerde schoenen in de kindertijd. Daarom is het belangrijk om bij de aanschaf van een paar nieuwe schoenen de lengte en zeker ook de breedte maten te laten op meten. Maar vooral ook iedere seizoen goed kijken of de meisjesschoenen nog passen en niet te klein zijn.

Kijk hier voor meisjeskleding inspiratie  >>

Lees ook: hippe jongensschoenen >>

Favoriete kinderschoenen merken

Favoriete kinderschoenen merken bij ons zijn zeker Shoesme, Red-Rag kinderschoenen en Koel4Kids. Zij maken stuk voor stuk bijzonder mooi schoenen van hele goede kwaliteit. Zo ben je verzekerd van een paar goede schoenen voor de voeten van jouw kind. Wij zijn gek op de prachtige details en mooie materialen die de schoenontwerpers van deze schoenenmerken gebruiken in hun collecties, en de prachtige modellen van deze hippe meisjesschoenen vallen in de smaak bij de meisjes.

Hippe meisjesschoenen

Meisjes zijn gek op schoenen en kunnen bij iedere kledingset wel een paar nieuwe schoenen gebruiken. Dit seizoen zien we super leuke canvassneakers met prints, de musthave zijn natuurlijk een paar witte sneakers, en een paar meisjeslaarzen en leuke meisjessandalen. Hippe kleuren en veel details maken de hippe meisjesschoenen tot ware fashion items.

Meisjes sneakers

Sneakers zijn ook nog steeds favoriet bij veel kinderen. Helemaal niet gek natuurlijk, want deze lopen zo lekker. En geluk! Ze zijn nog ON TREND ook. Wij bij Girlslabel zijn ook gek op meisjessneakers! Deze Shoesme sneakers zijn zo leuk allemaal!

meisjessneakers , zalmroze sneakers , hippe meiden sneakers, goede sneakers voor kinderen, voorjaars-looks

Deze sneakers zijn zo tof!

Bekijk bijpassende meisjes outfits >>

Lees meer meisjesmode blogs >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

cowboylaarzen voor meisjes

Cowboylaarzen voor meisjes – Bootstock

De cowboylaars zien we al enkele jaren in het straatbeeld voorbijkomen. In tegenstelling tot andere jaren worden deze boots voor...
winactie oçhill winnen win actie

Go Banana’s, dit is het jaar van vrolijke kleuren!

De zon is al enkele dagen fijn aanwezig geweest en dus tijd om de warme laarsjes en winterse kleuren weer...
shoesme sneakers

Roze en glitters in één sneaker, oh yeah!

Oh Yeah! De zon laat zich steeds vaker zien en dat betekent dat we opzoek moeten naar nieuwe schoenen voor...