Klaar voor het nieuwe schooljaar met de Alpina Mood

16 juli 2019

Jeetje wat gaat de tijd toch snel. Inmiddels heeft Robyn al een paar fietsen ‘versleten’, maar ze ineens zo gegroeid dat we nu toch echt afscheid moeten nemen van de kleine wielen. Dat zal voor haar ook wel fijner fietsen. Tijd voor een nieuwe, grotere, hippe meisjesfiets. We hebben Robyn opgemeten, ze is 127 cm lang en draagt inmiddels maat 128 van kleding. Bekijk in de maattabel welke maat fiets jouw dochter nodig heeft.

Bekijk ook deze stoere Alpina kinderfiets >>

Alpina mood, hippe meisjesfiets, licht blauwe meisjesfiets

Hippe meisjesfiets van Alpina

Robyn mocht de Alpina Mood testen. Deze hippe meisjesfiets is er met 24 inch wielen en 26 inch en je kunt kiezen uit de kleuren soft tmint en industrial black mat. Aan werkelijk alles is gedacht. Deze fiets heeft een goed slot, LED verlichting en zelfs 3 versnellingen. Ook zit er een handrem én een terugtraprem op. Robyn lichtblauwe meisjes fiets
is dat gewend, dus het is fijn dat ze allebei kan blijven gebruiken. En als echte eyecatcher zit er een super kek mandje voorop. Zo kan je dochter makkelijk haar rugzak of andere spulletjes meenemen. Met deze fiets kun je al aardig wat kilometers maken.

En op een hippe meisjesfiets hoort natuurlijk een statement. Op de kettingkast staat: I’m a little fashionista. En dat klopt helemaal. Als jouw dochter deze hippe fiets mooi vindt, dan belooft dat nog veel voor later.

Klaar voor een nieuw schooljaar

Wij wonen niet zo ver van school, dus we gaan zo vaak mogelijk op de fiets. En gelukkig vinden ze fietsen ook echt leuk. Met de nieuwe, grote, hippe meisjesfiets kunnen we dus tegenwoordig ook gewoon langere fietstochten maken, lekker een ijsje eten onderweg en een beetje rondkijken. Zo komen we op nieuwe plekken en zien we nieuwe dingen. Eerst oefenen we op een rustige plek om Robyn aan de nieuwe fiets te laten wennen. Maar straks zal ze ook moeten fietsen door Rotterdam centrum. Vorig jaar vond ik dat nog spannend, nu weet ik dat dat prima zal gaan. Robyn fietst overal trots op haar lichtblauwe, hippe meisjesfiets. Lekker zingend en kletsend door de drukte heen.

 

alpina mood, hippe kinderfiets

tienerfiets, hippe meisjes fiets

alpina mood fiets, nieuw model kinderfietsen

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

picknick kinderfeest meisje

Kinderfeest; een avontuurlijke picknick

Het is wat met die kinderfeestjes tegenwoordig. De een viert het nog uitbundiger dan de ander. Hoe vier je het? Met...
vakantie met kids

Heimwee op vakantie? 10x handige tips.

Al jaren heb ik er ‘last’ van echt al zolang ik mezelf het kan herinneren, heimwee. De afstand maakte nog...
vakantie met kids

Eerste keer vakantie met een dreumes; food problems..

Oh wat kun je uitkijken naar zo’n vakantie met zon, zee, all-in en een ruim 1,5 jarige dreumes. Alles kan...