Deze hippe mama looks passen bij ons drukke leven waarin we van hot naar her rennen  

23 november 2020

Mode voor moeders, dat klinkt misschien wel heel suf! Graag wil ik jullie wat mooie mama looks laten zien. Looks van deze winter die on trend zijn en waar jij als mama heel blij van wordt! TIP: Check vooral ook de collectie van 10Days!

Me-Time

Wat is dat toch met vrouwen en me- time. Als je een man vraagt wat me-time is kijkt hij zichzelf glazig aan. Me-time? Dat hoef je toch niet in te plannen is zijn gedachte. Eigenlijk geeft het aan hoe slecht de verhoudingen nog verdeeld zijn in het land. Zorg en regels taken komen toch vaak bij de vrouw terecht.  Ik kan al druk zijn met rijschema’s voor alle clubjes, knutselmateriaal voor school en “mealpreppen” voor een drukke week  terwijl mijn partner mij aankijkt of ik gek ben geworden. Mannen denken als jij een middag in bad wil zitten regel dat dan gewoon. Moet je naar de kapper, ga! En zo ook met je outfit want als je een paar nieuwe Cambio broeken nodig hebt, of een een nieuwe jas wil dan moet je dat gaan regelen!

Bij kinderkleding ben ik de eerste

En dat laatst blijft toch een lastig iets. Als de nieuwe kinderkleding collecties uit komen,  zit ik erboven op! Ik weet precies wanneer er weer een launch komt. En dus valt er weer een pakketje op de deurmat met kleding voor mijn drie schatjes.  De grote kindermodetrends voor het najaar? Ik weet ze op te lepelen.

Maar voor mijzelf iets kopen. Ik kijk, ik gooi wat in mijn digitale mandje en net zo hard er weer uit!

Inspiratie

Maar voor mijzelf iets kopen. Ik kijk, ik gooi wat in mijn digitale mandje en net zo hard er weer uit! Nog even en die capsule collectie gaat er vanzelf komen. Soms heb je gewoon wat inspiratie nodig! Want wat is nu on trend? Wat zijn fijne lookjes? En welke mama looks passen ook bij ons drukke leven waarin we van hot naar her rennen!  

Winter whites

Wit is een kleur die je normaal in de zomer draagt. Deze winter zijn wit en de zandkleuren zeer goed vertegenwoordigd. Ze mogen niet ontbreken in je kast. Super mooi en chique als je alles in 1 kleur draagt. Broeken mogen weer wat meer baggy zitten en ribcord is ook helemaal van nu. Als moeder weet ik ook dat helemaal wit niet de hele dag goed gaat. Een camel kleurig truitje is dan praktischer. Deze trui is van een teddy stof. Je kind wil vast de hele dag met je knuffelen!

Fake leather

Vegan leather, fake leather of pleather. Leer dat niet van leer is gemaakt. Maar wel erg in is dit seizoen. Een paperbag faux leren broek is heel gaaf met een paar goede sneakers,. Met een top en lekker vest die ideale outfit voor als je thuis blijft.  Als je het warm hebt van achter de kids aan rennen gooi je zo je vest uit.

Dierenprints

Luipaard is en nog steeds helemaal in. maar ook andere dierenprints doen het goed deze winter. En drukke rok kan je goed combineren met een lekker chunky knit. Het grof gebreide geeft een leuk contrast met een nette rok. Onder de rok kan je hoge laarzen dragen of sneakers.

Budget combinatie tips

Niet iedereen kan direct een hele nieuwe set aanschaffen. Koop bijvoorbeeld 1  wat duurdere trui die tijdloos is. Zo is cashmere een goede investering. Heb jij nog een leuke luipaardjurk van de zomer, met een trui er over kan je deze jurk prima doordragen. De teddysweater uit look 2 is ook heel gaaf onder een colbert te dragen met bv je jeans erbij. Een leren broek met pumps dragen maakt het ineens heel stijlvol. Blousje erbij en je bent klaar voor je (digitale) kerstborrel, ziet alleen niemand die mooie pumps!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

corrigerend ondergoed

Zo koop je het perfecte corrigerend ondergoed voor jezelf

Wil je altijd stralend de deur uitlopen als moeder, maar ben je momenteel niet helemaal tevreden met je lichaam? Om...
I-Wanna-Dance_-The-Whitney-Houston-Movie_st_1_jpg_sd-low_Copyright-2021-CTMG-Inc-All-Rights-Reserved

Hey mama… Wanna Dance? + bioscoop winactie

Oh hoe erg kun je genieten van een momentje puur en alleen voor jezelf? Juist intens! Samen lunchen met je...
mode voor mama damesmode fashion

De mooiste en warmste outfits voor mama

Het is winter en het meest geroepen zinnetje is…. mama ik heb het koud! Ik hoor het mezelf iedere keer...