Hippe Braqeez laarsjes

12 september 2016

Na een zomer vol sneakers gaan we een winter vol hippe laarsjes voor meisjes tegemoet. De een nog mooier dan de anders en vaak versierd met de leukste details. Saaie kinderlaarsjes zijn er niet meer en zeker niet bij het kinderschoenenmerk Braqeez. Ze bestaan al sinds 1988 en maken echt coole kinderschoenen!

Bij een stoere outfit horen ook stoere laarsjes en deze taupe kleurige laarsjes passen perfect bij de zwart, grijs en blauwtinten. Jasmijn ziet meteen het bandje met de geweldig panterprint, het vetertje en de leuke franjes. Oog voor detail heeft ze zeker en daarom vindt ze deze laarsjes ook geweldig.

De laarsjes voelen zeer stevig aan en lijken ook goed te lopen. Jasmijn vindt ze heel mooi en ze lopen fijn. Met haar smalle voetjes loopt ze er prima en recht op en ze sluiten mooi aan haar voeten! Door de witte rand om de de zool krijgt het laarsje een modern en stoer accent. Deze prachtige laarsjes van Braqeez zijn niet alleen leuk, maar ook zeer goed voor de kindervoeten. Vooral de goede kwaliteit en het stoere design maakt het een absolute musthave voor ieder meisje voor het nieuwe seizoen!

Bekijk en shop de nieuwe Braqeez kinderschoenen collectie oa bij:

Kleertjes.com

stoere meidenkleding, hippe meisjeskleding, indian blue jeans, kindermode review

hippe-laarsjes-voor-meisjes-kinderlaarsjes-braqeez-laarsjes

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

shoesme, shoesme kinderschoenen, meisjesschoenen, meisjeslaarzen, leuke kinderschoenen, leuke meisjesschoenen, meisjesneakers, hippe kinderschoenen

Kleurrijke meisjesschoenen: de musthaves voor dit seizoen!

Wij zijn gek op mooie schoenen voor onze meisjes en we zijn dan ook altijd op zoek naar dat ene speciale...
shoesme sneakers, bloemensneakers, gebloemnde sneakers, sneakertjes voor meisjes

Bloemensneakers voor Indy

shoesme sneakers, bloemensneakers, gebloemnde sneakers, sneakertjes voor meisjes
herfst collectie kind, herfst schoenen, herfst meisjeskleding

Shoesme meisjesschoenen zijn zo mooi!

Shoe-lovers opgelet! De nieuwe Shoesme winter collectie is weer té gek. Dit najaar zijn de Shoesme kinderschoenen dé eyecatcher van...