Hey mom don’t forget yourself!

22 oktober 2022

Elke moeder kan haar eigen hier wel in vinden. De kids gaan voor alles! Denk je lekker een dagje te gaan shoppen voor jezelf, waar kom je mee thuis? Juist! Tassen vol kinderkleding…. Maar echt hoor mama’s don’t forget yourself… Daarom hebben we speciaal voor jullie de mooiste kleding bij Berden Fashion uitgezocht want ook wij mogen er zijn!

Yes that’s me!

Wist je dat je vaak een veel leukere mama bent als je zelf lekker in je vel zit… Lekker in je vel zitten betekent niet alleen maar dat we gezond (mogen) zijn maar ook zeker dat we er leuk uitzien. Wanneer je iets aan hebt waarvan je denkt YES THAT’S ME dan voel je je direct een stuk gelukkiger.

Dat wil niet zeggen dat we allemaal massaal in dezelfde vrolijk gekleurde kleding moeten rond lopen, het betekent juist dat je aantrekt waar jij je zelf happy in voelt en of dat nou helemaal in het zwart of wit is, who cares! Gelukkig is er heel veel diversiteit aan verschillende merken en collecties, voor iedereen is er heus wat moois te koop. Iets wat echt precies bij jou past en wat je ermee wilt uitstralen.

Lekker rondsnuffelen bij Berden Fashion

Ikzelf ben zo iemand die diverse collecties moois kan vinden. Ik draag het liefst een hele outfit van een bepaald merk. Ik vind het dan ook zeker zo gemakkelijk dat er bij één winkel diverse merken hangen en ik zo in één en dezelfde winkel zoals ‘Berden Fashion’ lekker rond kan snuffelen tot ik mijn outfit gevonden heb.

Musthaves van Nukus

Ik ben helemaal fan van het geweldige merk Nukus. Dit merk heeft echt prachtige items in hun nieuwste wintercollectie zitten. Zo ben ik helemaal verliefd op de gilets deze winter. Nukus heeft een paar musthave exemplaren uitgebracht in geweldige stofjes en prints. Hieronder zie je twee van mijn favoriete looks, de kleur groen vind ik ook helemaal fantastisch!.. Welke outfit is jouw favoriet?

Stijlvol en elegant

Ook in de collectie van Rinascimento zitten prachtige tinten. Deze collectie heeft een wat opvallende look en is uitermate geschikt voor de elegante stijlvolle vrouw. Dit Italiaanse modemerk gaat met de nieuwste modetrends mee maar houd zeker ook ‘de goede oude jaren ’60 tijd’ in het achterhoofd. Bij Berden Fashion vind je dan ook prachtige items van deze collectie in de winkel en de webshop zoals blazers, broeken maar ook prachtige jurken en rokken.

Dat is pas gemak!

En als je dan goed geslaagd bent voor jezelf, dan kun je natuurlijk ook altijd nog voor de kids iets leuks meenemen. Bij Berden Fashion hebben ze namelijk kleding, schoenen, accessoires enzovoorts voor het hele gezin. Dat is pas gemak!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

No data was found