hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


DIY

Published on oktober 14th, 2016 | by redactie

0

Herfstvakantie uittips, DIY en inspiratie

Ik verheug me altijd erg op de herfst, want zelf heb ik fijne herinneringen aan die tijd. Lekker spelen in het bos. Ik en mijn twee oudere zussen maakten, van de bladeren gevallen van de twee kastanjebomen bij ons huis, enorme stapels en doken daar met veel plezier in. Ik ruik nu nog de geur van deze fel oranje stapel blad. Het huis van mijn ouders staat tegen een bos in Brabant en wij leefden buiten. Bladeren zoeken, dennenappels, in plassen springen en hutten bouwen. En daarna gloeiend van de kou naar binnen om lekker te knutselen met al onze bos schatten. Grote blokken klei kwamen op tafel, we speelden met krimpie dinkie en brood deeg. Herinneringen zoals ik ze ook voor mijn jongens wil opstapelen.

Ik zet voor mezelf en jullie mijn ‘DE LEUKSTE’ tips voor de herfst op een rijtje;

herfstvakantie-diy

Herfst DIY

By far de leukste herfst DIY tips staan op een site die ik gevonden heb via Pinterest. Bij KROKOTAK vind je een eindeloze leuke lijst met DIY’s met kinderen. En veelal met artikelen die je al in huis hebt of eenvoudig kunt vinden. De teksten zijn in het Engels maar de knutsel werkjes ogen vrij eenvoudig. Wij gaan deze herfst zeker aan het knutselen slaan.

herfstvakantie-uittips

Herfstvakantie uittips

En kennen jullie het kabouter pad van Staatsbosbeheer al? In de herfstvakantie is er een speciale Kabouterweek waarbij kinderen, omgetoverd tot kabouters, op de kabouterpaden door het hele land verspreid kunnen zoeken naar de kabouterschat. Ontzettend leuk voor kinderen van 3 tot 7 jaar oud. Op de site van Staatsbosbeheer kan je meer informatie vinden over de Kabouterweek.

herfstvakantie

Herfst shopping tips

Als we dan lekker naar buiten gaan dan kleed ik mijn tropen kindjes warm aan. Die eerste waterige kou komt namelijk stevig bij ons binnen. Dus de zoektocht naar stevig schoeisel en leuke warme mutsen, shawls en handschoenen is begonnen.

Barts blijft voor mij een favoriet van mutsen. Zoveel keuze en vaak goed te combineren met shawls en handschoenen. En ik zwicht altijd voor die fijne fleece laag die in veel van hun mutsen te vinden is. Comfort boven alles!

En wandelingen in het bos vragen ook om het juiste schoeisel. Daarvoor slaag ik graag bij SHOESME. Voor mij hebben zij de meest ruime keuze en ik weet zeker dat we na een lange wandeling met droge voeten thuis komen. De rubberen zool zorgt daar wel voor. Voor de dametjes is het dan ook fijn dat er nog zoveel fashionable keuze is. Want ja mama praktisch is fijn maar kom op ik moet er ook mee naar school kunnen.

Ik ben zeer benieuwd wat jullie erop uit tips voor de herfstvakantie zijn. Deel ze hier en wie weet inspireer je mij ook om daar naartoe te gaan. Zoals aangegeven voor ons is de herfst met kinderen nieuw terrein en er valt nog veel te ontdekken.

BewarenBewaren
Comments are closed.

Back to Top ↑