Hoe kleedt de hedendaagse man zich?

22 januari 2019

Het is niet moeilijk om een moderne man te zijn. Het draait allemaal om het volgen van het principe. Natuurlijk veranderen mode, technologie en architectuur in de loop van de tijd. Maar de moderne man zal de stukjes uit het verleden nemen die voor hem relevant zijn en ze mengen met de dingen van vandaag. Hier is een handleiding van hoe de hedendaagse man zich kleedt.

Leuke blogs voor papa >>

  1. Draag een pak goed

De sleutel tot een pak dat er goed uitziet, is fit. Als je een klaargemaakte pak koopt, let goed op de pasvorm over de schouders omdat het wijzigen van de borst en de taille een relatief eenvoudige klus is. Klassiek is het beste model dat je aan kunt doen. Het is niet saai. Een pak is een uniform. Het idee is om dit pak te zien als een canvas om verschillende ideeën over individualiteit rond te bouwen. Het is de manier waarop je het draagt, niet de label erin, dat indruk maakt.

  1. Investeer verstandig in een horloge

Een horloge is als een kunstwerk. Kies het omdat je het leuk vindt, niet omdat je denkt dat het geld kan verdienen. Horloges zijn persoonlijk, het markeert jouw passage door de tijd. Maar je moet ook praktisch zijn. Esthetisch, functionele, stoere sportmodellen passen overal bij en kunnen de harde klappen van alledaagse slijtage aan. Toch moet een horloge nog steeds bij je passen. Het moet comfortabel aanvoelen en qua lengte en diepte gelijk zijn aan je pols – 40 mm wordt beschouwd als de beste maat.

  1. Schrik niet af van kleur

Of het nu op casualwear of formalwear is, geniet van een beetje kleur. De meeste mannen zijn daar onterecht bang voor – ze worden geïntimideerd door alles wat niet marine of grijs is. Maar kleur kan ook tijdloos zijn. Als het op kleuren aankomt, is minder meer: Je hebt er gewoon een beetje van nodig, in één kledingstuk.

  1. Draag je spijkerbroek tot ze van jou zijn

Een spijkerbroek is breder in de dij, dus comfortabel, maar smaller, dus het werkt met slimme schoenen of sneakers van florisvanbommel. Het is het beste het hele jaar door, alles-in-één stijl. De wijzen dragen ook donkere, ruwe denim. Het leuke van denim is dat het ouder wordt met de manier waarop je het draagt.

  1. Zorg voor je uiterlijk

Het is het soort advies dat je moeder zou kunnen geven, maar als je geld en gedachten in je kleding hebt geïnvesteerd, zorg er dan voor. Gebruik houten hangers voor shirts; laat je pak chemisch reinigen en persen; was jouw kleding regelmatig en poets je schoenen.

  1. Besteed geld aan schoenen

Mensen zien schoenen als een manier om de eigenwaarde te meten – of om carrière en sociale status aan te nemen. Dus ik geloof in het uitgeven van geld aan een paar hoogwaardige kledingschoenen. Het is een klassiek soort schoeisel dat voor bijna alle gelegenheden werkt. Een paar floris van bommel herenschoenen van hoge kwaliteit is een van de beste investeringen om te dragen gedurende vele jaren. Het gaat er niet alleen om er scherp uit te zien. Deze schoenen vertegenwoordigen aandacht voor detail en hoe zorgvuldig je jezelf presenteert. De hedendaagse man kan je nu ook beoordelen op basis van zijn schoenen.

Kinderschoenen shoppen met korting >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image-1

Budgetvriendelijke cadeautips voor je jarige kind!

Het lijkt wel alsof alles steeds duurder wordt, van boodschappen tot aan de energierekening. De kosten zijn de afgelopen jaren...
20240221_152006

Catrice Limited Edition – My Jewels. My Rules.

Tienermeiden opgelet! Catrice komt met een supergave limited edition… My Jewels. My Rules. Deze collectie zal tussen februari en maart...
avsFLA5L

Filmtip! – Peppa’s bioscoop feestje + WINACTIE

Vinden jullie het ook altijd zo leuk om naar de bioscoop te gaan. Gezellig een filmpje kijken met een bakje...