hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Spelen

Published on maart 8th, 2017 | by redactie

0

Een meisje heeft nooit genoeg knuffels

Is jouw dochter ook zo dol op knuffels? Meisjes kunnen soms helemaal verliefd worden op een knuffel en hebben een hele verzameling knuffels op hun bed staan. Want wat is er nu fijner voor kids dan knuffelen en spelen met hun pluche vriendjes! Zelfs als ze volwassen worden, wordt de knuffel uit de kindertijd vaak nog met zorg bewaard.

Knuffels zijn behalve heerlijk om lekker mee te knuffelen ook een mooie accessoire voor de kinderkamer. Een mooie knuffel op het bed staat bijvoorbeeld super gezellig. Happy Horse maakt knuffels die heel stijlvol zijn, maar natuurlijk ook heel erg schattig. Wij vinden ze in elk geval super cute! Heel praktisch is ook dat veel van deze knuffels in de wasmachine gewassen kunnen worden.

Happy Horse is een Nederlands merk dat al meer dan 50 jaar de leukste knuffels ontwerpt. De knuffels worden gekenmerkt door originaliteit, humor en nieuwe ontwikkelingen in kleuren, dessins en materialen. Veel kinderen hebben in al die jaren hun favoriete knuffelvriendje gevonden in de leuke collectie van Happy Horse. Ook veiligheid staat hoog in het vaandel: alle producten voldoen aan de hoogste Europese veiligheidsnormen en zijn voorzien van het CE-keurmerk.

Deze leuke knuffels van Happy Horse zijn verkrijgbaar bij Hippebeestjes.nl.
Comments are closed.

Back to Top ↑