Handmade kleding – echt de moeite waard!

28 december 2019

Handmade kinderkleding, de naam zegt het al. Kleding die met de hand gemaakt is. Je ziet tegenwoordig steeds meer shopjes die opgezet zijn door iemand, die van haar hobby haar werk gemaakt heeft. Ik kan dat sowieso alleen maar toejuichen, wat is er nou beter dan met je hobby je geld verdienen?

Bekijk hier de leukst OOTD meisjes kleding inspiraties >>

Handmade kinderkleding

Naast alle grote kledingmerken, die veelal via grote webshops verkocht worden, is het voor zo’n klein shopje lastig om het hoofd boven water te houden. Zeker ook omdat de grote webshops vaak direct de volgende dag bezorgen en meestal ook nog zonder verzendkosten. Dat gaat voor een handmade shop natuurlijk niet op. Vaak moet je 2 weken wachten op je bestelling en ook nog een paar euro voor het verzenden neerleggen en dat wil niet iedereen.

handmade kinderkleding

Dit leuke jurkje komt van Rock & Shine

Met liefde gemaakt

Ik doe dat wel. De reden hiervoor is dat ik handmade kinderkleding gewoon echt heel leuk vind! Het is met liefde gemaakt, vaak is het een stuk unieker dan de massa productie die je bij sommige grote merken ziet en wat heel belangrijk is voor mij, je kan vaak overleggen met degene die het maakt. Dat laatste is zo fijn! Soms zie ik dan een voorbeeld voorbij komen waarvan ik denk, oh deze zou perfect zijn, maar dan net in een andere kleur, of met een wijdvallend rokje in plaats van een strakke. Dan geef je dat gewoon aan en overleg je of iets anders ook mogelijk is. Vaak is dat zo en heb je dus een kledingstuk wat volledig naar je zin is.

handmade kleding

Vooral voor mijn jongste is handmade kinderkleding een uitkomst. Met haar 90 cm en slechts 11 kilo is ze erg smal en past daardoor niet in alle merken. Ik laat kleding dan vaak in lengtemaat 92 en breedtemaat 86 maken waardoor het perfect past. Ideaal toch?

Dus handmade kinderkleding: je moet er iets langer op wachten, maar het is uniek en vaak op wens gemaakt, voor ons zeker de moeite waard!

handgemaakte kinderkleding

handgemaakte kinderkleding

Doe jij het ook? Heb jij nog leuke handmade adresjes voor ons? Leuk als je dit wilt delen met ons!

LEES OOK:


Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

duurzame keuzes

Creëer een stralende toekomst voor je huis: veilige en duurzame keuzes die het verschil maken

Er zijn ontzettend veel keuzes te maken en beslissingen te nemen als het gaat om het bouwen, verbouwen of opnieuw...
20220326_144054

De perfecte stoere meiden outfit

Al jaren een begrip in mode land en nog steeds word er elk seizoen met veel zorg en aandacht een...
the dream store, handgemaakte kinderkleding, handgemaakte meisjeskleding, handgemaakte kinderkleding webshop

Handgemaakte kinderkleding webshop The Dreamstore #webshoptip

We hebben weer een geweldige webshop ontdekt die we je niet willen onthouden: The Dreamstore. Een uniek shop vol met...