hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Blogs hamsteren

Published on maart 19th, 2020 | by Barbara

0

HAMSTEREEEEEN!

HAMSTEREEEEEN! Geintje natuurlijk, mijn kinderen waren gewoon op zoek naar iets goed te eten, niet naar wc papier.

Iedereen aan het hamsteren

Maar even serieus, dat hamsteren hè, ik moet eerlijk toegeven dat ik toch ook even na heb gedacht om in te slaan na al die berichten over lege supermarkten. Al had inslaan toen geen zin meer, want ik was al te laat. Maar na alle berichten over dat er echt genoeg voorraad is, kom je toch al snel tot de conclusie dat het echt niet nodig is. Tenminste, ik dan. De schappen in de supermarkt lieten iets anders zien. Mensen blijven inslaan.

Hebben jullie die cartoon gezien van die oude man in een lege supermarkt, met een nagenoeg leeg mandje in zijn hand. En het stel erachter met een overvolle kar? Dat breekt mijn hart. Mijn opa’s en oma’s zijn allemaal overleden en misschien moet ik daar in tijden als vandaag maar ‘blij’ om zijn. Dat ze dit niet meer mee hoeven maken.

Coronacrisis

Iedereen gaat op een andere manier met een crisis als deze Coronacrisis om. Waar de ene zich inzet voor de medemens, handelt de ander puur uit eigenbelang. Waar een situatie als deze ons zou moeten verbroederen, drijft het mensen juist ook uit elkaar. Maar gelukkig komen er ook veel mooie momenten voorbij, zoals de kindjes die massaal voor bejaardentehuizen gaan staan om te laten zien dat de ouderen niet alleen zijn.

De spandoeken die voor onze zorgverleners worden opgehangen om ze een steuntje in de rug te geven.

De sportlessen die in Spanje gegeven worden aan de mensen die hun huis niet uit kunnen, maar zo wel nog wat beweging en plezier vanaf hun balkon mee kunnen maken.

Dat soort situaties geven hoop en geloof in deze wereld. Wij gaan dit verslaan!

Lees ook: neem de Corona maatregelen serieus >>

hamsteren, hamsteren corona, corona crisis
Comments are closed.

Back to Top ↑