Sienna in een zomers Hamoki jurkje

25 mei 2017

Uniek en originele kleding zoeken voor je meisje valt niet altijd mee. Het is de kunst om op zoek te gaan naar bijzondere kleding waar niet iedereen in loopt, en wij wilden graag eens anders dan anders en kwamen uit bij het meisjes kledingmerk Hamoki. Hip gehaakte en handgemaakte kleding en bijzonder kleurrijk. Hier word je vrolijk van en wist je al dat gehaakte items weer helemaal terug in de mode zijn!

Gehaakte kinderkleding

Voor Sienna hebben we een leuk gebreid zomerjurkje uitgezocht in een mooie streeppatroon. De halterjurk heeft een mooie halterlijn met gehaakte bandjes die je op iedere gewenste maat kun vast strikken in de nek. Handig, want zo past het jurkje altijd. De stof voelt mooi dik en stevig aan, echt mooie kwaliteit. Dat zie je, dat voel je en dat klopt ook, want deze kleding wordt speciaal met de handgemaakt in Peru. 

Het pronkstuk wat deze zomerse outfit compleet maakt is de prachtige haarband met lieve veertjes in bijpassende kleuren. Dit is natuurlijk iets waar meisjes blij van worden. Siena voelt zich net een prinses. Echte fashion girls kleed jij vrolijk aan met kinderkleding van Hamoki!

gehaakte kinderkleding, gehaakte meisjeskleding, hamoki, girlslabel

gehaakte kinderkleding, gehaakte meisjeskleding, hamoki, girlslabel

gehaakte kinderkleding, gehaakte meisjeskleding, hamoki, girlslabel

 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

hamoki, hamoki zomer 2018, kleding voor echte meisje-meisjes

Duurzame meisjeskleding collectie by Hamoki

Hamoki is een prachtig Nederlands bedrijf met originele duurzame meisjeskleding en haaraccessoires. In 2009 opgericht door Erika als HaarModeKids. Ze richt zich...