hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Lifestyle

Published on april 20th, 2014 | by Colinda

0

Groentefroetels

Eten jouw kinderen ook weinig groente tot geen groente? Wat kan dat frusterend zijn als ouder, want je wilt toch dat je kindje wel gezond eet en alle broodnodige vitamines binnen krijgt. De Wereld van de Groentefroetels is een nieuw hulpmiddel om het eten van groenten en fruit leuker en makkelijker te maken voor peuters en kleuters. Hoewel het belangrijk is dat kinderen al op jonge leeftijd gezonde eetgewoontes aanleren, duurt het soms wel 10 tot 15 keer proeven voordat ze gewend zijn aan de smaak van groenten en fruit.

slecht groente eten

Om kinderen te helpen, hebben ze vier Groentefroetels ontwikkeld die graag groenten en fruit eten, namelijk Konijn, Schildpad, Rups en Aap. Via school of thuis leren kinderen de Groentefroetels kennen via verhalen. Na het voorlezen van deze verhalen gaan kinderen groenten en fruit eten. Op de website kun je kennis maken met de Groentefroetels, en staan handige tips en hulpmiddelen om de wereld van de Groentefroetels uit te breiden. De Wereld van de Groentefroetels is ontwikkeld aan de Radboud Universiteit Nijmegen.

groentefroetels
Comments are closed.

Back to Top ↑