hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Boeken

Published on januari 22nd, 2014 | by redactie

0

Griezelkoorts

Heb jij een meisje dat wel tegen een stootje kan? Een stoere nuchtere jonge dame van tussen de 10 en 13 jaar die het heerlijk vindt om zich terug te kunnen trekken met een echt griezelboek? Die een op de schrikschaal een 3 scoort voor ‘kruip weg onder je deken’? Maar gewoon lekker doorleest omdat het een super gaaf griezelig maar ook romantisch verhaal moet zijn?

Koop dan Griezelkoorts – Akelige sms’jes voor haar van uitgeverij Deltas. Een verhaal van deze tijd waarin ge-chat, sms’t  en gegoogled wordt maar waar meisjes gelukkig ook gewoon een pyamaparty geven, giechelen om jongens waarop ze verliefd zijn, geheimen willen bewaren en het spelletje Truth or Dare spelen zoals wij dat vroeger deden met onze vriendinnen.

Aagje is een meisje dat tot over haar oren verliefd is op haar overbuurjongen Daan. Ze kent hem al van toen ze samen in de zandbak speelden maar ze durft hem niet te laten weten wat ze voor hem voelt. Tot ze een slaapfeestje geeft met haar 3 beste vriendinnen, vanaf dat moment gebeuren er griezelige dingen met haar. Ze krijgt nare sms-jes van iemand die haar laat weten dat ze bij Daan weg moet blijven en er gebeuren vreemde dingen in en rond haar huis…wie zit hier achter?! En dat terwijl Daan haar eindelijk naar het schoolfeest heeft gevraagd. Durft ze de confrontatie aan met deze spookverschijning die haar het leven zuur maakt? Maar nog belangrijker, durft ze met haar grote liefde Daan naar het schoolfeest? Pas op! Dit boek is alléén voor meiden met een hoge griezel factor.

Griezelkoorts Akelige smsjes
Comments are closed.

Back to Top ↑