GPS horloge by SPOTTER

19 juli 2018

Anne wordt in november 8 jaar en speelt steeds vaker alleen buiten. En niet meer in de tuin of bij ons in de straat, maar ook een paar straten verderop waar haar vriendinnetjes wonen. We hebben daar afspraken over tot waar ze mag komen, maar soms gaat ze ook wel eens verder. Hoe fijn is het als je dan kan zien waar ze is? Deze Spotter GPS Watch kwam voor ons dus precies op het goede moment. GPS horloge kind

Bekijk meer meisjescadeau tips >>

GPS horloge kind by SPOTTER

GPS horloge kind, kinderhorloge met GPS tracker, spotterSamen met Anne pakte we het pakketje uit. Ondanks dat Anne op dit moment niet zo van roze is, vond ze dit roze horloge de Princess Pink wel super stoer. “ Wat gaaf mam, is die voor mij? Ik vind hem echt super cool.”

Spotter GPS Watch

De Spotter GPS Watch heeft een handige gebruikershandleiding waar precies in staat welke stappen je moet doen voordat je het horloge kan gebruiken. Het begint met het opladen van het horloge. Daarna kun je het horloge aanzetten en moet je account aanmaken en je account koppelen aan het  horloge. Elk GPS horloge heeft zijn eigen unieke code zodat je het kan koppelen. En je kunt ook de app voor je telefoon of tablet downloaden zodat je niet achter je pc hoeft te zitten om te zien waar je kind is. Dat gaat allemaal super makkelijk. Daarna kun je het horloge aanzetten en moet het horloge een eerste locatie bepalen. Dat lukte bij ons niet binnen, maar toen Anne ermee naar buiten ging, was de locatie zo gevonden.

GPS Kinderhorloge met opties

Het GPS horloge heeft een heleboel opties. De belangrijkste opties lees je hieronder

  • Locatie: in de app of op je pc kun je zien waar het horloge (en dus je kind) zich bevindt. Ideaal. Het is echt super gedetailleerd. Je ziet gewoon alle huizen in de straat met straatnamen en huisnummers en je ziet precies waar ze is.
  • Er zit een SOS knop op het horloge. Wanneer je kind deze 3 seconden indrukt, krijg je in de app/op je pc en in je mail een SOS melding met locatie. Ook een fijn idee. Wanneer er iets gebeurd is, kan je kind je oproepen. Samen met Anne hebben ik dit getest. Zij drukte de SOS knop in en ik kreeg de melding. Als je op de melding klikt, krijg je vervolgens de locatie van de SOS melding. Is ze inmiddels ergens anders, dan zie je dat ook. Ik heb met Anne afgesproken dat het alleen in noodgevallen mag. Bijvoorbeeld als ze gevallen is en niet meer naar huis kan komen. Op het horloge komt de melding “ SOS sent” zodat je kind ook weet dat de melding verzonden is.
  • Je kunt ook bellen naar het horloge. Handig wanneer je je kind even wil spreken, omdat het thuis moet komen of je even bij de buren bent bijvoorbeeld.
  • Je kunt veiligheidszones Komt je kind buiten deze zone, dan ontvang je een melding.
  • Je kunt een alarm instellen. Echt heel handig. Stel in hoe laat je kind thuis moet komen en je kind krijgt een seintje. En kan niet meer zeggen dat het de tijd vergeten was.
  • Je kunt je kind een geluidsmelding sturen (“tring me”). Zo heb ik met Anne afgesproken dat wanneer zij bijvoorbeeld even thuis moet komen, ik haar een geluidsmelding stuur. Het horloge geeft dat 1 minuut lang een geluid weer en in beeld komt een smiley.

Bijbehorende APP

Anne vindt het super leuk en interessant. Ze vindt het leuk om in de app te zien dat ik zie waar ze is. En ze vindt het reuze interessant dat ik haar kan bellen.  Ze had wel al snel door dat het niet handig is wanneer ze ergens naar toe gaat waar ze eigenlijk niet mag komen. “Dan moet ik hem maar even af doen.” Slimmerik

Ze kan het horloge niet zelf uitzetten. Dat kan alleen via je pc of de app. Dat leek me eerst onhandig, maar ik snap het wel. Als zij het horloge uitzet, kan ik natuurlijk niet meer zien waar ze is of contact met haar opnemen. Dus eigenlijk is het juist super handig dat zij het niet zelf kan.

Test GPS horloge kind

Afgelopen weekend testten we het horloge. Anne speelde lekker buiten met een klasgenootje en buurtkindjes. Tegen vijven kreeg ik een app van de moeder van haar vriendinnetje. Of ik wist waar ze waren. Nou niet precies. Ik keek op de app en zag dat ze wel bij ons in de straat waren, maar ze waren niet buiten. Dus besloot ik Anne te bellen. En ze nam op. Ze was inderdaad bij ons oppasmeisje thuis aan het spelen. Dat doen ze wel vaker. Ik sprak met haar af dat ze om 17.15 uur thuis moest komen.

Ondertussen appte ik ook de moeder van het vriendinnetje waar ze waren. Om haar te helpen zette ik het alarm om 17.15 uur op het horloge. En ja hoor. Het ging helemaal zoals afgesproken. Net na 17.15 uur kwamen de dames bij ons thuis. Anne bracht haar vriendinnetje nog even naar huis en daarna kwam ze netjes thuis. Hoe handig was dit. Ik kon zien waar ze was, kon haar bellen en een afspraak met haar maken en het alarm op de afgesproken tijd af laten gaan. En dat allemaal via de app op mijn telefoon. Super!

Bekijk hier het filmpje

Conclusie;

Ik ben erg enthousiast over dit Spotter GPS horloge. Anne is onze oudste dochter en dus de eerste die we moeten loslaten. En het is toch fijn dat je nog een zekere controle hebt. Zo kan ze straks alleen naar school fietsen en kan ik zien of ze ook op school is aangekomen. Maar vooral met buitenspelen. Dat ik kan zien waar ze is. Als ik haar wil ophalen, hoef ik niet de hele buurt door. En als er iets met haar is, kan ze me een melding sturen.

Het GPS horloge kind heeft een GPS dekking in heel Europa. Het horloge kan dus ook mooi mee op vakantie. Als ze dan aan het spelen is op de camping, kunnen wij precies zien waar op de camping ze is. Ik vind het een fijn idee. Het horloge werkt heel betrouwbaar en ik kan het iedereen aanraden!

Lees ook de review van dit GPS kinderhorloge op Boyslabel >>

Spotter GPS Watch winactie

Wil jij ook graag weten waar jouw kind is en lijkt jou deze Spotter GPS Watch ook super handig? Doe mee met onze winactie. Wij mogen hier op Girlslabel een precies hetzelfde GPS horloge kind verloten als Anne hier heeft. Vul onderstaand formulier in en laat weten waarom jij dit horloge wilt winnen. Of doe mee met onze like & share actie op Girlslabel Facebook of Instagram. De naam van de gelukkige winnaar staat maandag 9 juli hier op Girlslabel. Good Luck!

De winnaar heeft de prijs inmiddels ontvangen.

GPS horloge kind, Spotter GPS Watch, kinderhorloge

GPS horloge kind, Spotter GPS Watch, kinderhorloge

Bekijk meer meisjeskleding hier >>

Leuke meisjessieraden >>

Maxidress voor meisjes >>

Bekijk ook de leukste meisjes zomerkleding >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Ontwerp-zonder-titel

De vergeten vijand van je huid? Stress!

Zet je je in voor een ambitieuze carrière, een druk gezinsleven of een zware studie? In de huidige maatschappij is...
144

4 niet te missen items voor je kleine keukenprinses

Een kleine keukenprinses in huis? Dan wil je natuurlijk dat ze alles heeft om haar kookkunsten te kunnen laten zien!...
pexels-reneasmussen-2504952-1

Perfect geknipt haar voor jou

Heb je ooit de wens gehad dat je haar er elke dag perfect uitziet? Nou, je bent niet de enige!...