Glitters voor in je haren – Who’s that girl

29 december 2018

Noortje is echt een meisje meisje. Ze draagt het liefst een jurkje, heeft lang haar, vaak invlechten, draait rondjes om te kijken hoe hoog haar rok gaat etc etc. Toen ik de vraag kreeg of ik haarglitters wilde reviewen hoefde ik niet te twijfelen. Noortje heeft kerstviering van school in de kerk en zij houdt heel erg van glitters! Dus ja! Glitters voor in je haren willen wij heel graag testen.

Combineer de glitters met een betaalbare feestoutfit >>

glitter voor in je haren, who's that girl, feestkapsel, meisjeskapsel, glitters

Who’s that Girls glitters voor in je haren

Er kwam een heel mooi roze doosje binnen van Who’s that Girl. Noortje maakte het doosje open en riep meteen : “ooooo we hebben er 2!” Er zit in dit doosje een mini flesje. Dit is een sleutelhanger. Echt een geweldig idee, mocht je ergens zijn en er zijn wat glitters uit het haar, is dit ter plekke op te lossen met de sleutel hanger ‘on the go’. Beide flesjes hebben een kwastje welke aan de dop vast zit. Dit is ideaal, want je kunt op deze manier het haar heel gericht op de juiste plek voorzien van glitters.

Het goedje zelf voelt een beetje als haargel. Ik deed wat glitters op mijn hand om te laten zien aan Noortje welke kleuren het heeft. Dit gaf een ‘wauw’ effect bij haar. Haar ogen twinkelden. Zodra ‘het’ beweegt komen er allerlei kleuren tevoorschijn.

glitter voor in je haren, who's that girl, feestkapsel, meisjeskapsel, glitters

Eerst even inspiratie opdoen

Aan de binnenkant van het doosje staat dat je op Youtube kunt zoeken naar ‘Who’s that Girl’ en dat hebben we samen gedaan. We hebben een tutorial bekeken en kwamen we in gesprek over het kerstfeest.  En toen merkte ik dat Noortje ouder wordt… Ze krijgt een eigen smaak (wat ik stiekem een beetje jammer vind, maar toch ook wel weer heel erg leuk vind) Ik had een leuk idee voor haar haar, maar nee, dat werd afgekeurd.  Ze heeft iets anders in haar hoofd. We sluiten een compromis.  Hetzelfde geldt trouwens ook voor de jurk die ze aantrekt. Ik had iets in mijn hoofd maar toen ik het liet zien kreeg ik als antwoord: ‘ik vind die wel heel erg mooi, maar die andere wil ik graag aan, die is nòg mooier.’  ‘Goed, het is jouw feestje. Jij mag zingen in het koor vanavond.’

 

glitter voor in je haren, who's that girl, feestkapsel, meisjeskapsel, glitters

Nooit genoeg glitters voor in de haren

Als ik haar haren doe, wil Noortje eigenlijk zo veel mogelijk glitters. Het liefst overal. A girl can never have enough glitter. En eigenlijk hou ik er ook wel heel erg van. Met het kwastje kan ik mooie strepen door haar haren trekken. Het is geen zacht kwastje, maar het lijkt meer op een mini borsteltje van plastic waardoor je het makkelijk door de haren kamt.

Terwijl Noortje haar haar bekijkt ziet ze opeens hartje ertussen! Wat een leuke verrassing, tussen de glitters zitten dus ook mooie hartjes verstopt! Uiteindelijk staat een er sprankelend, glitterend en vooral stralend meisje voor mij, een tikkeltje zenuwachtig, maar iemand die niet kan wachten om naar de kerk te gaan.

Who’s that Girl van MGA maakt haar outfit en kapsel net even verder af. Echt een vrolijk, feestelijk kerstkapsel. Bedankt dat wij dit mochten reviewen!

glitter voor in je haren, who's that girl, feestkapsel, meisjeskapsel, glitters

glitter voor in je haren, who's that girl, feestkapsel, meisjeskapsel, glitters

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

P3301673

Super handig: kant en klare knutselpakketten van Glitterbaas

Voor alle ouders van meisjes die van glitter en knutselen houden, lees vooral even verder. Knutselen is natuurlijk altijd leuk,...
my jewellery, dameskleding van my jewellery

My-Jewellery dameskleding voor een hippe party outfit

Het is bijna KERST! Heb jij je perfecte outfit al uit de kast getrokken? Het leuke aan de naderende feestdagen...
december giveaway, december giveaway girlslabel, december winactie, weggeefweken

December GIVEAWAY Girlslabel

Ben jij al helemaal in de feeststemming? Girlslabel wel! Daarom hebben wij een speciale DECEMBER GIVEAWAY Girlslabel georganiseerd, waarmee jij...