Girlslabel : mamablog voor meisjesmoeders en meisjesvaders

24 januari 2013

Het is nu echt zover. Het online magazine Boyslabel heeft er een zusje bij; Girlslabel. Als meisje ben ik hier zelf extra blij mee. Eindelijk mag alles roze en lekker girlie girlie. In een huis vol jongens is dat natuurlijk not done! Heel stiekem loopt mijn kleinste boef af en toe met knipjes in zijn haar, heeft hij ook wel eens een blank nagellakje op zijn nageltjes en staat hij vol bewondering te kijken hoe ik ’s ochtends in de badkamer mijn gezicht aan het ‘schilderen’ ben, maar meisjesdingen: NEE! Maar hoe ouder de jongens worden des te meer ze gaan beseffen dat meisjes (en meisjesdingen) ook wel leuk kunnen zijn 😉 Samen met de girls in mijn omgeving gaan we jullie op de hoogte houden van al het leuks wat we in de meisjeswereld tegen komen.

Girlslabel – leuk voor meisjes, klein en groot

GIRLSLABEL is hét online magazine met alles voor en over meisjes en hun ouders! Hier kun je terecht voor mode, lifestyle, gifts, toys voor binnen en buiten en feesttips voor ouders met meisjes van 0 tot 14 jaar. Tevens komen hier tips voor dagjes weg, evenementen en reizen op te staan.  Om de site compleet te maken staan er verschillende mamablogs op, geschreven door moeders (echte meisjesmama’s) en vaders met dochters over hun leukste verhalen en gebeurtenissen. Dagelijks zullen de allernieuwste artikelen, trends, hotspots en things to do  worden geplaatst, zodat het tevens een actieve en  informatieve site zal worden. Kortom een te gekke site voor meisjesvaders en meisjesmoeders met een of meerdere dochters! (en natuurlijk ook leuk wanneer je jongens hebt 😉

Meisjesmoeders en mamablogs

Ben jij een vader (meisjespapa) of moeder (meisjesmama) met geweldige dochters die iedere dag weer  bijzondere dingen beleeft of heb jij zelf een webshop met mooie, aparte,  originele meisjesproducten, meld je dan aan bij ons. Kom voor ons bloggen. Samen met elkaar maken wij er een avontuurlijke site van waar van alles te beleven valt.

Lees herkenbare blogs van meisjesmoeders >>

Bekijk de nieuwste meisjesmode >>

Meisjeskamer inspiratie >>

Meisjesfeest >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Ontwerp-zonder-titel-1

Leuke tips! Hoe brengt Sint de cadeautjes bij jouw?

Hoe laat jij ieder jaar die pakjes toch weer aangeleverd komen? Ik vind het toch een hele klus om ieder...
Ontwerp-zonder-titel-2

Een hippe meidenkamer voor twee

De kamer voor jouw dochter is een leuk project om samen als moeder en dochters aan te pakken. Hartstikke spannend...
20231129_143925

Review – Sister styling Head Princess van Baby born

Baby born, het eerste waar je dan aan denkt zijn babypoppen en accessoires die daarbij horen. Maar Baby born heeft...