hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Lifestyle gezonder alternatief voor sap, gezond drinken, gezonde limonade

Published on juni 22nd, 2016 | by redactie

0

Gezonder alternatief voor suikerbommetjes in drinken

“Drinkpakjes zijn suikerbommetjes”, kopt het onderzoek van Foodwatch. Volgens het onderzoek krijgt een koter van acht ieder jaar zijn eigen gewicht aan suiker binnen. lief! lifestyle vindt dat mama’s hun kleintjes zonder schuldgevoel een beker limonade moeten kunnen geven. Daarom introduceert lief! lifestyle deze zomer de Fruit & Kruid Siropen voor puur en onbezorgd slurp- en drinkplezier. Een bewuste keuze met 100% natuurlijke ingrediënten en 0% toegevoegde suikers voor baby’s en peuters vanaf 6 maanden. Verkrijgbaar in de lekkere smaakjes: Appel & Kamille en Vlierbloesem & Blauwe bes.

lief! lifestyle is op zoek gegaan naar een gezonder alternatief voor sap en siroop wat vol met suikerbommetjes zit. “Er wordt steeds meer gefocust op voldoende drinken, maar met zo min mogelijk suikers”, aldus diëtistes van het consultatiebureau. Daarom hebben we gekozen voor siropen die laag zijn in suikers en geen kleur-, geur-, zoet- en smaakstoffen bevatten, zodat kleine rakkers onbeperkt kunnen genieten van de verfrissende smaken.

gezonder alternatief voor sap, lief lifestyle fruit en kruid siroopDe lief! Fruit & Kruid siropen werden erg enthousiast ontvangen op de preview tijdens het Mom’s Moment event door bekende mama’s zoals Monique Smit, Liza Sips en Vivian Reijs. “Het is een welkome afwisseling op water”, beaamde Monique Smit. “En heeft een fijne frisse smaak”, voegde Liza Sips daaraan toe.

Mama’s Moment

Later deze zomer volgt lief! lifestyle met de vernieuwende Mama Sappen: Mama’s Moment. Een innovatie in het schap voor mommy’s en mommy’s to be, maar ook voor de actieve vrouw. Tijdens de zwangerschap en vooral tijdens het geven van borstvoeding aan de allerkleinsten is het belangrijk dat mama’s voldoende vocht binnenkrijgen, maar ook de juiste voedingsstoffen. lief! lifestyle ontwikkelt speciaal voor deze moeders en moeders in spé Mama’s Moment in de smaak Sinaasappel & Passie en Aardbei & Limoen met het superstofje foliumzuur dat de ontwikkeling en groei van de baby bevordert.

Boordevol vitaminen & voedingsstoffen

Daarnaast zijn de Mama Sappen ook een bron van vitaminen voor de actieve vrouw. Speciaal voor hen zijn de stofjes zink, calcium en magnesium toegevoegd voor een goede weerstand en natuurlijke energie!

De lief! Fruit & Kruit Siropen (0,5L) zijn vanaf week 26 te vinden in het babyschap van de Jumbo en Kruidvat voor de consumentenprijs van €2,99. De siropen zijn verpakt in een authentieke glazen fles met een typische lief! twist. Mama’s Moment (0,5L) volgt in week 34 voor de consumentenprijs van €1,59. Voor meer informatie: www.lief-food.nl.

 Heerlijk om met het hele gezin van te genieten deze zomer!
Comments are closed.

Back to Top ↑