hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Mama blogs Get Hairy February

Published on februari 5th, 2017 | by Marjolijn

0

Get Hairy February

Om aandacht te vragen voor geweld tegen vrouwen is er deze maand een wereldwijde campagne van start gegaan: Get Hairy February. De insteek is om je als vrouw los te weken van de ooit gecreëerde mode om je als vrouw te ontharen.

Volgens seksuologe Goedele Liekens was been-, oksel- en schaamhaar ooit ook sexy en is ontharen een modetrend die ons vrouwen is opgelegd. Het is zelfs niet hygiënisch en gaat ten koste van de verspreiding van onze natuurlijke ‘lokgeur’.
Prima, geloof ik allemaal. Maar geen hair op mijn lijffie die er aan denkt nie om alles te laten wildgroeien! Misschien ben ik teveel gebrainwashed door de mode, maar ik vind een volbehaarde oksel bij een vrouw niet bepaald charmant ogen. Laat staan sexy!

Laatst zag ik een prachtige vrouw op de rode loper in galajurk weer zo’n statement maken. Sta je daar, met je perfect gekapte haarcoupe, glamour make-up, decollete en shiny dress. Steken er twee van die baarden onder je armen uit. Op vakantie keek ik onlangs ook tegen een paar oerwouden van een oudere dame aan. Heerlijk, zo middenin de zomer, met van de klotsende oksel. Zal vast goed werken, die lokgeur!

Begrijp me niet verkeerd, aandacht voor geweld tegen vrouwen is heel goed en helaas hard nodig. Maar mijn flamoes blijft keurig gekapt, en de benen en oksels glad.

 
Comments are closed.

Back to Top ↑