hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Blogs genieten van kinderen

Published on december 30th, 2017 | by Carola

0

Genieten tijdens Noortjes verjaardag

Wat een lieve reacties heb ik gekregen op mijn vorige blog over de Sinterklaasintocht. Bedankt daarvoor, doet me erg goed! Soms zijn de keuzes die je moet maken niet leuk en voelen ze erg oneerlijk. De keuze die ik nu gemaakt had, was goed. Ook al is het ook verdrietig. Noortjes verjaardag was de dag erna. Daar heb ik echt van kunnen genieten van kinderen en ook dat was al een tijd geleden. Het moment dat ik met de taart de keuken uit kwam lopen was onbeschrijfelijk mooi! Mijn broer heeft haar gezichtje vast gelegd op de foto. Ik vind hem prachtig…

genieten van kinderen

Alle mensen die bij ons horen waren op haar feest. Ze is zo verwend en was echt een jarige prinses. Collega Desiree kwam al ietsjes eerder. Zij heeft even geholpen met de laatste dingetjes en was weer een hele fijne gastvrouw voor onze gasten. Haar hulp is goud waard! Desiree haar kinderen zijn even oud en onze kindjes hebben we nog even samen op de foto gezet.

Wij plannen de verjaardag altijd bewust maar een paar uurtjes. Dat is voor de kinderen lang genoeg, maar voor mij ook.

genieten van kinderenGenieten van kinderen

Op de vrijdag na haar verjaardag vierde Noortje haar kinderfeestje. Noortje wilde het graag thuis vieren. Ze had allemaal leuke ideeën; cadeautjes verstoppen, cakejes versieren, stoelendans, een sneeuwpop (Olaf) maken van marshmallows, Olaf zijn neus plakken en natuurlijk ontstond er ook nog een disco met liedjes van Kinderen voor Kinderen en Piet Diego. Hartstikke gezellig! Een vriendin zou mij helpen, maar zij kreeg de dag ervoor helaas een spoedoperatie, dus ik heb het alleen gedaan. Ben er best een beetje trots op. En voor die vriendin hoop ik echt op een goede uitslag…

Broertje Noud was even verdrietig. Hij moest van mij met oma mee, maar wilde heel graag bij Noortjes feestje blijven. Natuurlijk is het bij oma ook heel erg gezellig en hebben zij ook leuke dingen gedaan, maar ja, als je een mooie gedekte tafel ziet, slingers, ballonnen… Ik snap het ook wel. Maar dat zou echt te veel worden. Eenmaal daar is het goed gegaan en heeft hij natuurlijk ook veel plezier gehad.

Ik ben erg dankbaar dat Noortje twee fantastische dagen heeft gehad, op haar grote mensen feest èn op haar kinderfeestje. Zij heeft genoten en ik daardoor ook. Wij allemaal trouwens.

Er was één kleine deugniet op het grote mensen feest. Noud die voor het eerst dropjes at en ze zo lekker vond dat hij het hele schaaltje leeg at 😉

 Lees ook: Noud als gevaarlijke Dino >>

Tags: , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑