Gelarti Glow Ontwerp Studio

25 oktober 2013

Een middagje knutselen met de meiden willen ze maar al te graag, alleen wat zullen we nu eens maken. We hebben alles al gedaan, gezien en geprobeerd. Vandaag mogen ze de Gelarti Glow Ontwerp Studio uitproberen en dit kenden ze nog niet. Ja, wel het ‘gewone’ verven en versieren maar dit zijn wel heel speciale stickers die ook nog eens licht gaan geven in het donker.

Gelarti Glow Ontwerp Studio

Verven en plakken

De doos met inhoud zag er goed uit. Sprekende kleuren die meteen de aandacht trekken en de doos is goed gevuld met inhoud, dus niet een veel te grote doos met een heel klein product erin, de eerste indruk ziet er goed uit! Voor de meiden was het ook meteen duidelijk wat je ermee kunt doen. Stickervel uitzoeken en op de draaiplaat leggen.

In de doos zitten vier kleurpennen met daarin een soort verfgel in de kleuren geel, roze, groen en blauw. Het binnen de lijntjes kleuren lukte aardig door de opstaande rand van de stickers. Hierdoor blijft de verf netjes binnen het te kleuren plaatje, maar o wee als je iets te hard in het tubetje drukt dan heb je teveel verf binnen het plaatje.

Dit product is geschikt voor kinderen boven de vijf jaar volgens de verpakking, maar dan moet het kind wel een precieze knutselaar zijn. De meiden zijn erg enthousiast over de Gelarti Glow Ontwerp Studio. Ze vinden het erg leuk om deze stickers te maken en op hun kamer te plakken en helemaal dat ze dan ook licht geven in het donker. Wel zouden ze graag wat hippere afbeeldingen van de stickers willen hebben, dus niet alleen kleine konijntjes, vlinders en paddenstoelen. Ja, de meiden van tegenwoordig zijn natuurlijk al echte dametjes en weten precies wat ze willen 😉 De Gelarti stickers kunnen overal opgeplakt worden en zijn gelukkig eenvoudig te verwijderen, zodat ze steeds opnieuw gebruikt kunnen worden.

Gelarti Glow in the dark, Boti speelgoed, glow in the dark verf

Ook kun je stickers op de ‘Toverlantaarn’ plakken, zodat deze echt licht geeft in het donker. Daarnaast kunnen kinderen een maanvanger maken die met een zuignap aan het raam bevestigd wordt en een tashanger. Hiervoor zijn alle benodigdheden aanwezig in de doos.

Conclusie:

De meiden vonden het superleuk om te doen, je hebt direct een mooie resultaat van de gelverf in mooie kleuren, alleen de gemaakte stickers moet je nog wel 6 uur laten drogen voordat je ze echt kunt gaan gebruiken. Houdt daar rekening mee.

De Gelarti Glow Ontwerp Studio krijgt van onze meiden een dikke 8. Bekijk en shop hier de producten  van Gelarti Studio>>> 

 Gelarti glow ontwerp studio

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

zomerkleding meisjes, meisjeskleding zomer 2022, jubel kinderkleding

De zomer in je bol #Summervibes + korting

zomerkleding meisjes, meisjeskleding zomer 2021, kindermode zomer 2021, strandkleding meisje, zomerjurkjes, meisjeskleding zomer, kinderkleding zomer
buitenspeelgoed voor meisjes

Het leukste buitenspeelgoed voor meisjes

Buitenspelen is zo ontzettend belangrijk voor kinderen. Niet alleen voor de gezondheid en de beweging maar ook voor de ontwikkeling....
must-have basics dameskleding, basiskleding dames

7 Must-have basics die elke vrouw in haar kast moet hebben

Een goede kleerkast kan niet zonder goede basics. En nee hoor, die zijn niet voor iedereen anders. Basiskledingstukken moeten het...