Stoer en hip in Geisha kleding

19 februari 2016

Geisha kleding is een jong en trendy merk voor dames en meisjes. Geisha staat bekend om haar perfecte pasvormen, met name de five-pocket treggings in vele kleuren en prints zijn hierdoor erg geliefd, als ook de Geisha jeans. De nieuwe collectie Geisha kinderkleding en dameskleding bevat dit seizoen veel blauwe en poeder roze tinten, ook grijs, taupe en wit komen aan bod in de prachtige collectie. Perfect met elkaar te combineren!

Als mama wil je er ook een beetje hip bijlopen en in de betaalbare Geisha dameskleding lukt dat zeker! Hip en trendy en vrouwelijk en toch ook stoer. Precies zoals jij eruit wilt zien en het is toch ook leuk wanneer je dochters zeggen: ‘Mam, wat zie jij er mooi uit!”

geisha, trui, dames geisha, dames, kleding geisha, dames

Geisha kinderkleding

De meisjescollectie van Geisha kinderkleding is afgeleid van de volwassen collectie, maar heeft toch ook een heel eigen karakter. Meisjes die kiezen voor Geisha zien er juist door dit volwassen imago stoer en hip uit en maken de blits op het schoolplein! Ook dit seizoen pakt Geisha girls weer uit met de laatste modetrends voor zomer 2016. Veel all-over prints, warme kleuren en sweatstoffen. Ook de blauw-witte streepjes trend is een must en uiteraard mogen de stoere comfy denims niet ontbreken in deze collectie. Complete collectie voor stoere meiden!

 Bekijk en shop de kleding van Geisha online:

Dameskleding | Meisjeskleding

Kijk hier voor meer meisjeskleding inspiratie >>>

geisha kinderkleding, geisha meisjeskleding, zomer 2016

geisha kinderkleding, geisha meisjeskleding, zomer 2016

tienerkleding, meisjeskleding, tienermeiden

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

o'chil meisjeskleding jurkjes

Zomer met O’Chill – Pinky Promise + Winactie

Het voelt nog volop als winter door alle sneeuw vorige week, maar de zomercollecties druppelen al weer binnen en heel...
Even voorstellen...

Even voorstellen – Leandra (loedermoeder)

Even voorstellen hoe het werkt in deze loederfamilie die hun kind gewoon een koekje geeft als ze dat wil, de...
tumble 'n dry

Comfy winterlook in Tumble ’n Dry

De kou slaat nu echt toe. ’s Ochtens staat het ijs weer op de ruiten en de warme kleding kunnen...