hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Kleding Funky XS kinderkleding, zomer 2016, kleurrijke kinderkleding

Published on februari 18th, 2016 | by redactie

0

Get the Funky XS style!

Ohhh Yeahhh … Funky XS is een te gekke funky kinderkleding collectie voor jongens en meisjes. Funky XS is een hip en stoer merk voor baby’s en kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar. De zomercollectie van Funky XS mag je niet missen! De thema’s voor de girls zijn deze zomer; ”Summer Vibe & Batika.” Dat wordt shoppen! ”Get the girly Funky XS style!”

Funky XS meisjeskleding zomer 2016

Het Nederlandse kinderkledingmerk Funky XS is opgericht in 2008. Het concept van Funky XS staat voor mooie T-shirts van een hoogwaardige kwaliteit met een slanke pasvorm en bewerkt met originele prints en andere sierdetails. Inmiddels is dit gegroeid tot een volwaardige collectie met zowel tops als bottoms. Funky XS is stoer, funky en cool! De kinderkleding van dit merk is beschikbaar van maat 86-92 t/m 158-164.

Super gave en te gekke funky kinderkleding collectie van prachtige kwaliteit met de meest hippe en trendy uitstraling! Funky style voor de allerhipste kinderen! De collectie van Funky XS bestaat uit jurkjes met prachtige details, shirts met hippe teksten en lieve tulerokjes met een stoere touch. Een van de thema’s is ”Summer Vibe” en komt geheel tot zijn recht in de nieuwe zomercollectie. Je krijgt gelijk een zomers gevoel bij het zien van de prachtige exotische bloemen en dieren prints op de kleding. Let the Summer begin! De ”Batika” style bevat een expolosie aan super gave en vrolijke kleuren gecombineerd met geweldige printjes. Kortom Funky XS heeft precies in huis wat de zomer ”zomers hip” maakt!

Bekijk en shop de hippe Funky XS kinderkleding collectie bij:

Kixx Online

Kijk hier voor meer meisjeskleding inspiratie >>>

Funky XS kinderkleding, FunkyXS meisjeskleding, zomer 2016, kindermode

Funky XS kinderkleding, FunkyXS meisjeskleding, zomer 2016, kindermode

FunkyXS-zomer2016, Funky XS kinderkleding
Comments are closed.

Back to Top ↑