Frozen II learning watch + WINACTIE

18 november 2019

Frozen II komt eraan. Iedere dag word ik daar weer aan herinnerd door Veerle. Ze kan niet wachten tot het 20 november is. Ik heb haar dan ook moeten beloven dat we naar de bioscoop gaan. En eigenlijk vind ik dat ook heel leuk, ik ben ook wel benieuwd naar de avonturen van Anna en Elsa. frozen horloge

Doe ook mee met onze Disney on Ice winactie >>

Frozen II learning watch

Het bekende speelgoedmerk Vtech speelt hier handig op in door een horloge uit te brengen dat het klokkijken combineert met spelletjes en andere leeroefeningen. Als Veerle het Frozen horloge voor het eerst ziet, is ze razend enthousiast! Ze is enorm leergierig en dit horloge is dus ideaal voor haar.

Frozen horloge, VTECH horloge, kinderhorloge, meisjes horloge, Frozen II learning watch, girlslabel

Dit horloge wil ieder meisje wel hebben

Frozen horloge met spelletjes

Veerle kruipt gezellig naast me op de bank en samen gaan we dit leuke klokje bekijken. Als ze het klepje omhoog doet hoort ze Elsa zeggen ‘Kom we gaan iets leuks doen!’. Als je op het knopje aan de zijkant drukt, kun je kiezen uit verschillende opties. Door op de linker en rechter knopjes te drukken, ga je door het gekozen menu heen en kun je kiezen wat je wilt doen.

Als eerste wil Veerle de spelletjes proberen. Daar zijn er wel 4 van. Olaf laat je opzoeken welke pose hij aanneemt, en er zit een tel-spelletje in, een spel met cijfers en een spel met vergelijkingen. Erg leuk en Veerle is er flink zoet mee. Ik zie haar koppie nadenken. Iedere keer vertelt Olaf, Elsa of Anna hoe ze het gedaan heeft. Erg leuk en ze leert hier echt van!

Frozen horloge, VTECH horloge, kinderhorloge, meisjes horloge, Frozen II learning watch

Wat is ie mooi!!

Klokkijken

Het klokkijken is nog een beetje lastig voor haar, maar nu kunnen we het samen gaan oefenen. Er zitten wel 9 verschillende weergaven van de klok in! Ik leg Veerle uit dat er 24 uur in een dag zitten, waarop ze vraagt waarom dat er geen 100 zijn. Als ik daarna vertel dat er 60 minuten in een uur gaan, zie ik dat ze dit nog best lastig vind. Ach, ze is nog maar 5 jaar, maar we kunnen nu wel gaan oefenen.

Ook zit er een stopwatch en een timer in. Dat is wel erg handig. Ik zeg regelmatig tegen haar dat ik even een minuutje boven ben om iets te pakken. Maar nu kan ik haar ook laten zien hoeveel 1 minuut dan precies is.

En als laatste heeft het horloge ook een wekker. Je kunt 3 verschillende muziekjes/geluiden instellen hoe je wakker wilt worden ’s morgens. Een trein, een koekoeksklok en een trompet. Ik denk alleen niet dat de wekker veel gebruikt zal worden, de ingebouwde (en te vroeg ingestelde) wekker van Veerle werkt (helaas voor mij) al goed genoeg.

Het Vtech Frozen horloge is een heel leuk en leerzaam kado. Ideaal als decemberkado 😉

WINACTIE

Wil jij dit leuke VTech Frozen horloge wel winnen voor jouw dochter? Dat kan! Vul onderstaand formulier in en laat weten waarom jij dit horloge wilt winnen! De naam van de gelukkige winnaar staat binnenkort hier op Girlslabel. Good Luck!

De gelukkige winnaar is: @jessssiex0x0 (via instagram) Gefeliciteerd! Stuur een mailtje naar info@girlslabel.com met je adresgegevens, dan zorgen wij dat jij zsm je prijs thuisgestuurd krijgt. Have Fun!

 

Bekijk hier meer leuke Sinterklaas cadeautjes voor meisjes >>

Frozen horloge, VTECH horloge, kinderhorloge, meisjes horloge, Frozen II learning watch,

Dress like a Princes: Frozen verkleedjurken >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

kinderschoenen kopen

6 tips voor het kopen van goede kinderschoenen

Op zoek naar trendy kinderschoenen? Op deze pagina vindt u een overzicht van mooie en vooral kwalitatieve kinderschoenen. Daarbij geven...
eerste bh'tje

Op zoek naar een eerste bh’tje voor meisjes

Mijn dochter zit inmiddels volop in de puberteit en dat is niet alleen aan haar karakter te merken. Ook lichamelijk...
Paasbaksels

De heerlijkste paasbaksels + heel veel inspo

De Paasdagen komen er weer aan en dat betekent dat de winkels uitpuilen met Paasartikelen, Paaschocolade, Paaskoekjes en Paastakken. Zo’n...