Frozen 2 + WINACTIE

21 november 2019

Hebben jij en de kids ook zo genoten van de eerste Frozen film en speeltje je meisje deze film nog dagelijks na in haar Frozen verkleedkleding of met het leuke Frozen speelgoed? Dan staat zij vast te popelen om binnenkort naar de bioscoop te gaan om de nieuwe Frozen 2 film te kunnen bewonderen? Dat snappen wij als geen ander en daarom hebben wij ook een te gekke winactie voor jullie geregeld! Bekijk eerst de mooie trailer en doe daarna mee met de winactie onderaan deze pagina. 

Win een Frozen 2 horloge >>

Frozen 2

Waarom werd Elsa geboren met magische krachten? Het antwoord roept haar en bedreigt haar koninkrijk. Samen met Anna, Kristoff, Olaf en Sven gaat ze op een avontuurlijke maar opmerkelijke reis. In Frozen vreesde Elsa dat haar krachten te veel voor de wereld waren. In de nieuwe film Frozen2 moet ze hopen dat ze genoeg zijn.

Bekijk hier de officiële Disney trailer:

Van het Academy Award®-winnend team verantwoordelijk voor het succesvolle eerste deel Frozen, regisseurs Jennifer Lee en Chris Buck, producent Peter Del Vecho, songwriters Kristen Anderson-Lopez en Robert Lopez en met in de originele versie de stemmen van Idina Menzel, Kristen Bell, Jonathan Groff en Josh Gad. En de Nederlandse versie: Noortje Herlaar, Willemijn Verkaik, Benja Bruijning en Carlo Boszhard. Walt Disney Animation Studio’s Frozen 2 zit weer vol nieuwe, magische muziek en is vanaf 20 november te zien in de Nederlandse bioscopen.

Bekijk deze leukemeisjeskleding voor de winter >>

Frozen 2 WINACTIE (2x kans)

Doe mee met onze bioscoop winactie en maak kans op 2 vrijkaarten voor de film Frozen2. Vul onderstaand formulier in en laat weten waarom jij deze bioscoopkaartjes wilt winnen. De namen van de 2 winnaars staan binnenkort hier op Girlslabel. Good Luck!

De gelukkige winnaars zijn: Sabine Bien en Janneke Buist, van harte gefeliciteerd! Stuur een mailtje naar info@girlslabel.com met je adresgegevens dan zorgen wij dat jullie ieder 2 vrijkaarten thuisgestuurd krijgen. Have Fun!

Bekijk het nieuwste Frozen 2 speelgoed hier >>

frozen 2, frozen winactie, win vrijkaarten voor Frozen 2, Frozen Disney

Ga met ons mee naar Disney on Ice >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

1

DIY meisjeskamer om bij weg te dromen

Een meisjeskamer inrichten kan een geweldig leuk project zijn. Of je nu een slaapkamer voor je dochter wilt opknappen of...
reside-3104077_1280

Verbeter jouw nachtrust!

Een ding dat wij als mensen allemaal met elkaar gemeen hebben, is onze slaapbehoefte. Over de hoeveelheid valt nog te...
Ontwerp-zonder-titel

De vergeten vijand van je huid? Stress!

Zet je je in voor een ambitieuze carrière, een druk gezinsleven of een zware studie? In de huidige maatschappij is...