Win een fotoshoot in deze speciale stijl

25 april 2019

Heb jij een dochter die graag voor de camera staat? Wil jouw dochter kindermodel worden of haar portfolio uitbreiden? Of misschien is er een speciale gelegenheid op komst waar je wel een super mooi portret voor wil laten maken? Misschien heeft ze een extra zetje in de rug voor meer zelfvertrouwen nodig? Dan wil je vast deze fotoshoot winnen!

Een fotoshoot Natural Portraits winnen

Pas geleden was Robyn bij Karen Raedts in de studio in Best. Vanaf dat we binnen liepen was de sfeer relaxed. Karen is een heerlijk open mens en Robyn voelde dat feilloos aan door van alles te gaan vertellen en te gaan bekijken in de studio. Ik trok de stoute schoenen aan en vroeg haar of we een lieve lezer/volger zo’n gave fotoshoot kunnen laten winnen. En zo enthousiast als Karen is, zei ze meteen volmondig ja. Want ieder meisje wil zich mooi en speciaal voelen en met foto’s van Karen lukt dat zeker.

fotoshoot winnen, kindermodel, kinderfotografie, portretfotografie, portretshoot, zwart wit fotoshoot

Tips van de fotograaf

Karen werkt het liefste met meisjes die helemaal zichzelf zijn, puur natuur. Het gaat om de natuurlijke uitstraling, zonder opschmuck. En ieder kind schuilt iets moois en bijzonders en dat wil Karen graag op haar unieke manier vastleggen. Bij haar geen duckfaces, selfies of poses die niet horen bij een meisje dat nog naar de basisschool gaat. En natuurlijk zijn er tal van goede redenen waarom je deze fotoshoot wil winnen. Maar dat is niet eens belangrijk. Het gaat erom dat je dochter het echt wil.

Het allerbelangrijkste is dat het meisje het echt zelf wil en het niet doet omdat men dat van haar verwacht, of omdat een papa of mama het wil. In de studio is het rustig, geen poespas, er wordt gewerkt met natuurlijk licht en niet met allerlei flitsende studiolampen. En dat zorgt juist voor het mooie resultaat. De combinatie van een meisje dat op haar gemak is, weet wat ze wil en doet en de mooie lichtinval geven unieke portretten.

karen raedts fotografie, kinderfotografie, kinderfotoshoot, fotoshoot winnen, kindermodel, kindermodel wordenMocht jij de fotoshoot winnen

En als tip voor de ouders/begeleiders heeft Karen dat ze een stapje terug mogen doen. Dat heb ik trouwens al heel vaak gehoord. Voor een fotograaf die zijn/haar werk wil doen is niks zo vervelend als een ouder die er door heen tettert en eigen aanwijzingen geeft. Een kind weet daardoor vaak niet meer waar ie moet kijken of wat ie moet doen. Je kind is in goede handen bij de fotograaf, leun achterover en drink een kopje koffie en vergeet niet te kijken en te genieten van het moment. Je dochter straalt als middelpunt en zal dat moment ook niet snel meer vergeten.

Wil jij een fotoshoot winnen?

Als jij wint krijgt je dochter een fotoshoot t.w.v. €95,- en voor max. 2 personen bij Karen Raedts in Best (Brabant). Je ontvangt 3 digitale bestanden en je geeft toestemming voor gebruik van de foto’s voor online gebruik en promotie door de fotograaf.

De portretshoot vindt plaats in Best. Deze datum en tijd staan vast, dus als je niet kunt heeft het geen zin om mee te doen met de winactie. Wil je de fotoshoot winnen, dan moet je echt die dag en tijd beschikbaar zijn en bereid zijn om naar Best te komen.

Winactie is beëindigd en winnaar heeft fotoshoot inmiddels gedaan.

karen raedts fotografie, portretfotografie, kindermodel, kinderfotoshoot

 

 

Lees hier het succesverhaal van About Paris London >>

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

zomerkleding meisjes, meisjeskleding zomer 2022, jubel kinderkleding

De zomer in je bol #Summervibes + korting

zomerkleding meisjes, meisjeskleding zomer 2021, kindermode zomer 2021, strandkleding meisje, zomerjurkjes, meisjeskleding zomer, kinderkleding zomer
buitenspeelgoed voor meisjes

Het leukste buitenspeelgoed voor meisjes

Buitenspelen is zo ontzettend belangrijk voor kinderen. Niet alleen voor de gezondheid en de beweging maar ook voor de ontwikkeling....
slaapregressie, slecht slapen, kind over naar 1 slaapje

Wat is er aan de hand met mijn meisje?

‘Ja dat is ook niet echt heel slim hè moppie’ hoor ik mezelf zeggen in de auto. Het lijkt erop...