Persoonlijker gaat het niet worden

11 november 2020

Ben jij een Funda spieker? Een gluurder die op Funda gaat kijken naar huizen? Dat terwijl jij eigenlijk niet eens van plan bent te verhuizen? Niet alleen kijk ik graag binnen bij onbereikbare huizen maar ook doe ik er interieur inspiratie op. Ik geef toe, bij sommige huizen krijg ik direct zin om mijn marie kondo skills op los te laten maar pareltjes zie ik ook vaak. En valt je niet iets op aan de huizen op Funda? Je hele hebben en houden is te zien op Funda, maar 1 ding zie je niet. De foto’s!  De foto’s zijn meestal geblurred. En wat geeft  je interieur nou die persoonlijke touch? Juist een foto aan de muur van je gezin, familie of geliefde.

Herinneringen om te koesteren

Een foto neemt je terug naar het moment. Naar het fijne of verdrietige gevoel. Een foto maakt de herinnering tastbaarder. Juist dat maakt een interieur. Een foto geeft je huis persoonlijkheid. Want jouw eigen moment is niet te koop voor een ander. Je kan een perfect pinterest waardig interieur kopiëren maar niet de persoonlijke foto’s!

binnenkijken bij, fotopaneel hd, fotofabriek review, persoonlijk cadeau, foto van je kind
binne

Foto de muur?

Nu wonen wij nog niet  zolang in ons huis (foei, ik mag niet meer op funda zitten) en zijn wij na het lange klussen klaar om wat persoonlijkheid in ons interieur te brengen. Afgelopen zomer heb ik flink wat foto’s gemaakt om te oefenen met mijn camera. 1 van die beelden vond ik fraai geworden en wilde ik laten afdrukken.

Fotofabriek vroeg mij of ik met hun product wilde werken. Ja, natuurlijk wilde ik dat.  Belangrijk vond ik dat het er mooi uit zou zijn. En ik wilde eens wat anders. Dus geen ingelijste foto! Er is zo vele keuze in het afdrukken. Je kan kiezen wat echt bij je stijl past. Zo kan je op canvas of aluminium afdrukken.

Ik wilde graag een strakke uitstraling in scherpe kwaliteit. Daarom koos ik voor fotopaneel HD. Een vinylafdruk die word geplaatst een dibond plaat. Daarover heen gaat nog een plexiglas toplaag.. Deze print noemen ze ook wel een galleryprint omdat de hoge kwaliteit ook in vaak in kunstgalerijen hangt.  

Eigenlijk werkte het heel simpel. Je kiest een foto en formaat. Dan kom je automatisch in de editor waar je je foto kan aanpassen, uitlijnen en bewerken.  Je kunt zelfs een collage maken van je foto’s. Niets is te gek! Als je tevreden bent klik je op bestellen. En dan wachten….nou ja wachten razendsnel kreeg ik al een pakket binnen!

foto aan de muur, fotopaneel hd, fotofabriek review, persoonlijk cadeau, foto van je kind

Het resultaat

Hoe ontzetten mooi het is geworden, laat ik jullie graag zien. Voor mensen die denken dat het korzelig is, nee dat zijn geen pixels, maar er word op deze foto met zand gestrooid! Met deze print ben ik direct terug in de zomer toen we nog met blote voeten in het zand liepen.

Met de dikte van 8mm heeft het net iets body zonder overdreven te zijn. En kan het ook zo staan op een kast of in mijn geval de piano want een gaatje boren in ene net gestucte muur is toch wel heel spannend.

Het smaakt wel naar meer hoor. Misschien maak ik een mooi koffietafelboek met persoonlijke foto’s erin. Dat is toch leuker dan een koffietafelboek met kleding of schoenen op je tafel. En een leuke print voor oma als kerstcadeau?   Ideeën genoeg!

LEES OOK:

foto aan de muur, fotopaneel hd, fotofabriek review, persoonlijk cadeau, foto van je kind
Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

No data was found