Best feeling: Finger in the nose

30 juli 2017

Finger in the Nose staat er om bekend zowel ouders als kinderen te enthousiasmeren. De ouders zijn weg van de herkenbare thema’s van de prints en goede kwaliteit van de stoffen. De kinderen houden van de stoere opdrukken en details. Ieder kledingstuk van Finger in the Nose is geheel in deze stijl. De rode draad in de collecties is vrijheid. De vrijheid van het strandleven, het gevoel van een festival voor muziekliefhebbers, kilometers als motorrijder op pad. Kortom, een heerlijk gevoel.

En dat gevoel moeten kinderen ook hebben. Niemand kan je iets maken en het leven is goed.

Finger in the Nose winterFinger in the Nose winter collectie 2018

In deze wintercollectie van Finger in the Nose zie je veel verschillende stoffen terug. Een gave, gouden legging, skinny jeans of een warm jack gevuld met donsveertjes. Voor de meiden die graag in de spotlights staan is er het über hippe nepbonte jack, dat door de kleuren een echte eyecatcher is. Als je een beetje lef hebt, trek je dit jack aan met een paar stoere laarzen eronder.

De wintercollectie heeft ook de nodige parka’s. Een parka kan altijd en Finger in the Nose heeft fijne, neutrale kleuren gebruikt. Speciaal voor het wisselvallige klimaat waarin wij leven zijn er ook regenparka’s. Perfect voor de Hollandse herfst en winter. Je moet nog wel even geduld hebben, de winterjassen zijn later dit jaar beschikbaar. We houden je op de hoogte!

Natuurlijk is er ook een ruime aanbod van rokjes en jurken. Een comfortabele sweater dress wordt met de gouden legging ineens meer dan een lange grijze trui. Ineens is het een outfit waar je mee gezien wil worden.

Niet stiekem in je eigen kast hangen

Menig ouder zal bij het zien van Finger in the Nose stiekem wensen zelf nog wat jaartjes jonger te zijn, zodat de kleding in de eigen kast kan verdwijnen. Aparte blazers, joggingbroeken in warme kleuren, een shiny bomber jack en de perfect zittende jeans. Ik zou het in ieder geval wel weten. Maar helaas. Gelukkig vindt onze dochter Robyn veel mooi van wat ik aandraag. Dus ik ga snel eens een poging wagen. Het plooirokje zal ze vast niet kunnen weigeren.

Je shopt de nieuwe wintercollectie bij

Kixx Online

Finger in the Nose winter collectie 2018

Finger in the Nose winter collectie 2018

Finger in the Nose winter collectie 2018

 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

fashion trends

Fashiontrends voor de lente

Het voorjaar is aangebroken en dat beginnen we ook eindelijk aan het weer te merken. Het wordt buiten warmer, de...
d2c1_1800x

Prachtige Communiekleding voor die speciale dag

Dit voorjaar doet onze oudste dochter de communie. En uiteraard zijn we al op zoek naar een mooie communiekleding. Toen...
otto meisjeskleding

Een zomerse look voor je meisje

De zomer laat niet lang meer op zich wachten en we zijn dan ook al druk bezig om de garderobe...