Finding Dory van Disney on Ice vanaf 12 december te zien

22 oktober 2018

Over een paar maanden is het zo ver. Dan komt Disney On Ice weer naar Nederland. In zowel Utrecht als Rotterdam kun je show gaan bekijken. Vorig jaar zijn wij met het hele gezin naar de show in Ahoy, Rotterdam geweest. En wat hebben we genoten en met open mond zitten kijken. Dit jaar zien we deels andere gezichten op het ijs. Ik ben erg benieuwd naar Finding Dory van Disney On Ice.

Beleef Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice! Van de diepten van de oceaan tot een winters droomland. Met je favoriete Disney verhalen zoals Frozen, Sneeuwwitje, Toy Story, Finding Dory, Lion King, Aladdin en de Disney prinsessen.

Kom alvast in de stemming en bekijk de video hier.

mickey mouse, disney on ice, onvergetelijke avonturen met disney on ice

Finding Dory van Disney On Ice

Beleef Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice als Mickey, Minnie, Donald en Goofy een kleurrijke en magische reis maken door het verleden. Dory is terug, samen met haar vrienden Nemo en Marlin van Disney • Pixar’s Finding Dory. Duik diep in de oceaan met je favoriete school vissen en ontdek wat het betekent om familie te zijn. Reis naar de winterse wereld van Arendelle waar de zusjes Anna en Elsa, en de hilarische Olaf van Disney’s Frozen leren dat ware liefde magisch is.

Nog meer bekende gezichten

Niets is onbereikbaar voor Rapunzel met vrienden die haar de weg wijzen. Als Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen samenwerken, krijgen ze op een magische manier ALLES voor elkaar. Bij het swingende optreden van Buzz en Woody kan je niet op je stoel blijven zitten; Simba, Timon en Pumbaa sluipen op de savanne; Jasmine, Aladdin en Geest laten zien dat je niet bang hoeft te zijn als je vrienden hebt; en je favoriete Disney prinsessen blijven onverschrokken als altijd. Geef je familie herinneringen om nooit te vergeten!

finding dory van disney on ice

Van 12 t/m 30 december in Rotterdam en Utrecht. Tickets vanaf € 18,=
Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op DisneyOnIce.nl

Binnenkort maak je kans op een hele bijzondere prijs. De winnaar mag de verjaardag van Mickey gaan vieren bij Disney On Ice en wint gratis toegang en een Meet & Greet. Hou dus onze winacties in de gaten.

Als je zeker op de hoogte wil zijn, meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.

onvergetelijke avonturen met disney on ice, frozen elsa, frozen disney on ice, disney on ice

rapunzel disney on ice, rapunzel, disney on ice, onvergetelijke avonturen met disney on ice

toystory disney on ice, toystory, disney on ice, onvergetelijke avonturen met disney on ice

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

zomerkleding meisjes, meisjeskleding zomer 2022, jubel kinderkleding

De zomer in je bol #Summervibes + korting

zomerkleding meisjes, meisjeskleding zomer 2021, kindermode zomer 2021, strandkleding meisje, zomerjurkjes, meisjeskleding zomer, kinderkleding zomer
buitenspeelgoed voor meisjes

Het leukste buitenspeelgoed voor meisjes

Buitenspelen is zo ontzettend belangrijk voor kinderen. Niet alleen voor de gezondheid en de beweging maar ook voor de ontwikkeling....
kasteel duinrell pretpark uitje vakantie

Kids er op uit! Duinrell, daar kikker je van op.

Met de kids er op uit, wie vind dat nou niet leuk? Het blijft natuurlijk ook bijzonder om steeds weer...