hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Reviews

Published on november 4th, 2014 | by redactie

0

Spelen met Fien en Teun

Wat is er nou heerlijker dan op een druilerige, donkere dag een spelletje met de kinderen te spelen. Die tijd komt eraan! Fien & Teun komen je vergezellen! Het nieuwe Fien & Teun memory spel van Lief! Lifestyle voor kinderen (vanaf 3 jaar), is een erg leuke en vrolijke memory met hele duidelijke afbeeldingen. Je maakt kennis met de vriendjes en dagelijkse bezigheden van Fien & Teun op de boerderij. Met dit leuke grappige spelletje trainen kinderen hun geheugen. Het is erg leuk en ze worden bloedfanatiek kan ik je vertellen! Zelfs Elise (bijna 3 jaar) heeft leuk mee gespeeld en begreep helemaal wat de bedoeling was. De vrolijke kaartjes maken van een druilerige dag een vrolijk en zonnig bestaan. Het is verpakt in een kleurrijk, gezellig en stevig doosje. Ook erg leuk om cadeau te geven voor een verjaardag of bijvoorbeeld de aankomende feestdagen.

Fien en teun speelgoed, fien en teun memory, lief lifestyle

Fien en Teun speelgoed

Ook de puzzelkoffer van Fien & Teun is favoriet hier. Net zoals de memory leuke, kleurrijke en duidelijke puzzelstukjes. Je wordt er meteen vrolijk van. Als je nog niet zo goed kan puzzelen kan je beginnen met de puzzel van 12 stukjes. Elise is er lekker druk mee geweest en met een klein helpend handje van mama heeft ze een prachtige puzzel gemaakt. Apetrots was ze! Snap je het puzzelen goed doe je de puzzel van 16 stukjes, dan van 20 stukjes en als je een echt gemotiveerde puzzelaar bent is er nog één met 24 stukjes. Steeds een stukje verder, erg leerzaam en grensverleggend. Robine vond het niet nodig op te bouwen en begon gelijk met de grootste puzzel. Dat ging haar goed af, is een echte liefhebber van puzzelen. Een gezellige en zeer leerzame activiteit, goed om de hersenen te trainen. Hier thuis worden ze er helemaal vrolijk van het Fien en Teun speelgoed en zijn ze niet meer van tafel (en de tv) weg te denken.

Fien en teun speelgoed, fien en teun memory, lief lifestyle

 

 
Comments are closed.

Back to Top ↑