hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Feest Melkunie roze koekvla, stroopwafelvla, feest met toetjes

Published on oktober 16th, 2014 | by redactie

0

Feest aan Tafel

Mmm…genieten van je zelf bereide maaltijd aan tafel met je gezin is toch een feestje! Samen gezellig de dag doorspreken en allemaal vertellen wat je hebt beleeft, echt een ‘Quality Time’ momentje. Maar als de kinderen mij met een opgetrokken neus aankeken, zodra ik de pannen op tafel zette, veranderde mijn eigen bedachte gezellige ‘feest aan tafel’ in een mum van tijd naar…een minder gezellig feestje!

“Dat moet anders kunnen”, dacht ik!

Maar hoe maak je een ‘feest aan tafel’ gezellig als de kinderen moeten blijven zitten en iets moeten opeten wat ze niet lekker vinden? Hmm…daar moest ik even over nadenken. Ik ging bij mezelf te raden want als ik de kinderen vroeg; “Jullie mogen vandaag kiezen wat we gaan eten” riepen ze allebei in koor; “Jaaaa…broccoli”! Ahhh ja das ook zo, lievelingskostje van de dames maar absoluut niet van paps en mams. Hoe maak ik het broccoli-moment voor ons eigenlijk eetbaar en gezellig als een feestje?

In het kader van ‘het oog wil ook wat’ ben ik alles maar een beetje gaan opleuken! Ik rijg tegenwoordig groente en fruit aan een gezellig stokje met vlaggetje op een leuk bordje. Ik maak verantwoorde dipsausjes om de groente en fruit in te dippen en maak fantastische toetjes met stukjes fruit erin! Het werkt kan ik je vertellen. Ze blijven het een verrassing vinden, na de (meestal) leeg gegeten bordjes, de koelkast te openen.

Feest aan tafel

Neem bijvoorbeeld de Roze Koek Vla en Stroopwafel Vla van MelkUnie. Ziet er gezellig uit, smaakt mmm…heerlijk en erg leuk om je toetje tot een waar feestje te maken!

Serveertip 1: verkruimel mini roze koek onder in een glas en schenk daar de Roze Koek Vla overheen. Maak het af met frisse bosvruchten en het sap of een klein beetje limonadesiroop.

Serveertip 2: Verkruimel mini stroopwafels in een glas en schenk daar Stroopwafel Vla overheen met daarover scheutje honing, nogmaals laagje vla met verse slagroom, scheutje honing erover en stroopwafeltje erin.

Serveertip 3:  Smeer een theelepeltje vla over je versgebakken cupcake en versier hem naar wens! Succes gegarandeerd!

Geniet van de feestelijke tafel momenten!

Feest aan tafel, roze koek vla stroopwafel vla, melkunie koekvla
Comments are closed.

Back to Top ↑