Februari WINACTIES op een rij

8 februari 2019

Ieder maand hebben wij weer leuke winacties voor je in petto. De ene keer is het voor de kinderen, de andere keer is het lekker voor jezelf. Want laten we vooral onszelf niet vergeten. Iets extra’s voor onszelf kopen schiet er vaak bij in, maar als het je gratis toegestuurd wordt, is het toch wel erg leuk. Bekijk in de leukste februari winacties en waag een kansje.

De leukste februari winacties in een overzicht

Kies je favo kleur Bergstein regenlaarzen

In Nederland gaat er bijna geen week voorbij zonder dat er een keer een bui regen valt. Dus regenlaarzen zijn geen overbodige luxe. Bergstein regenlaarzen zijn hip, kleurrijk en super comfortabel. Win een paar in kleur en maat naar wens. Doe gauw mee!

bergstein laarsjes, bergstein roze, bergstein meisjes, bergstein regenlaarzen winnen

——————————————–

*GESLOTEN*

Relax Mama! Herkenbaar, grappig en eigentijds

In samenwerking met Uitgeverij SNOR hebben wij iets leuks om weg te geven. Verplichte me-time met een leuk en vrolijk boek. Wij geven een exemplaar van Relax Mama! weg. Pak een kopje koffie of thee en leun even achterover. Even ontspannen! Vul gauw het formulier in.

snor uitgeverij, januari winacties

Wil jij de papa eens verrassen? Het boek Dochters, een handleiding voor vaders is ontzettend leuk om cadeau te geven, maar ook om stiekem zelf te lezen. Win een van de 5 exemplaren. Doe mee met deze februari winacties.

snor uitgeverij, januari winacties

——————————————–

Shoptegoed LoveStation 22

Tijd voor een lekker zonnetje, tijd voor vrolijke, zomerse outfits. Win 50,- shoptegoed van LoveStation 22 en koop je favo items. Wij zijn benieuwd naar wat je kiest. Laat het ons hier weten.

lovestation 22, lovestation 22 winactie, lovestation 22 zomerjurk, lovestation 22 nieuwe collectie, zazi brands, februari winacties

——————————————–

*GESLOTEN*

Brugklas – De tijd van mijn leven, vanaf 7 febr in de bioscoop

Win 4 kaartjes voor deze film. Misschien ken je de serie al? Zo niet, geen probleem. De film is ook super leuk als je de serie niet kent. Wie neem je mee? Doe mee met de winactie.

brugklas de film, brugklas de tijd van mijn leven

——————————————–

Win deze denim look van Indian Blue Jeans

Wil jij deze zomer in stoere jeans en knalrood shirt de show stelen? Dan dan mee met deze winactie. Win de set die Rosalie showt en laat ons weten welke maat je wil winnen.

indian blue jeans, jeans voor meisjes, denim look, denim look meisjes, indian blue jeans nieuwe collectie

——————————————–

*GESLOTEN*

Valentijnsdag winactie

Win deze super leuke onesie pyjama, helemaal matching met Valentijnsdag. Deze onesie van de collectie Love Birds van Claesen’s. Geef snel je maat op en win deze pyjama, we maken de winnaar op Valentijnsdag bekend.


Win deze indianen outfit

Wil jouw dochter met Carnaval als indiaan de deur uit? Geen prinses of zeemeermin maar als een stoere indiaan? Vul dan het formulier in en laat ons weten welke maat je wil winnen. Volgende week maken we de winnaar bekend, zodat je dit jaar Carnaval kunt vieren als een echte indiaan. Mocht je helemaal niet van Carnaval houden of het niet vieren, geen probleem. Verkleden doen we gewoon het hele jaar door. Doe je mee?

verkleedjurk voor meisjes, indianenjurk, indianentooi, verkleden meisjes, carnavalskostuum meisjes, indianenpak meisjes

——————————————–

 De Zeeman outfit challenge

Je kunt 20,- shoptegoed van Zeemanwinnen en ik ben benieuwd naar wat voor outfit jij daar mee scoort. Wat voor leuke combi kun jij met 20,- maken? Ik heb je 2 voorbeelden gegeven van sets die bij mij passen. Nu ben ik benieuwd naar jouw smaak en creativiteit! Het hoeft geen Zeeman sportkleding te zijn. Kies wat jij mooi vindt! Dus als jij wint, mag je jouw favo outfit kopen en ons laten zien wat jouw Outfit of the day geworden is.

zeeman outfit challenge, zeeman vest, zeeman shirt dames, zeeman dames vest, zeeman hippe kleding, zeeman moderne kleding, zeeman outfit

——————————————–

 

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

zomerkleding meisjes, meisjeskleding zomer 2022, jubel kinderkleding

De zomer in je bol #Summervibes + korting

zomerkleding meisjes, meisjeskleding zomer 2021, kindermode zomer 2021, strandkleding meisje, zomerjurkjes, meisjeskleding zomer, kinderkleding zomer
buitenspeelgoed voor meisjes

Het leukste buitenspeelgoed voor meisjes

Buitenspelen is zo ontzettend belangrijk voor kinderen. Niet alleen voor de gezondheid en de beweging maar ook voor de ontwikkeling....
loedermoeder mama momlife last minute

Last minute mom

Je hebt moeders die overal aan denken en alles onthouden en je hebt de chaotische last minute mom die alles...