4x de favoriete kinderkleding merken van Anne

17 september 2019

Daar is weer die vraag, wat is je favoriete kinderkleding merk? En dan val ik stil en weet geen antwoord te geven! Wij hebben zoveel prachtige kinderkleding merken in Nederland. Soms denk ik ook weleens dat we wat teveel hebben, en dan vrees ik weer dat er een merk gaat wegvallen.

Favoriete kinderkleding merk

Door het WWW kunnen we ook nog eens langs de hele wereld shoppen. En ik moet bekennen dat ik dat ook wel eens doe, dan bestel ik iets in Frankrijk, omdat het hier net op is. Terug naar mijn favoriete merken. Als ik mijn hersenen pijnig komen er wel wat merken boven ploppen. Uiteraard kan ik wel 20 merken noemen, maar mijn favoriet? Het ene seizoen is namelijk het ene merk sterker dan het andere merk. Ik val niet op kleding van 1 merk maar op een bepaalde print, stof of stijltje. Naarmate Emily ouder word gaan we ook vaarwel zeggen tegen wat kledingmerken. Omdat ze simpel weg te “kinderlijk” zijn geworden. Het is tijd voor tienerkleding. Moeders herkennen jullie dat?

Ik ben eens met de bezem door de kast van Emily gegaan om te kijken wat er nou echt altijd aan merken in zit! Ik heb het bij 4 favoriete kinderkleding merken gehouden. En omdat ik zo’n kledingmerk hopper ben zal ik ook nog een blog maken met onze seizoens favorieten

Voor nu wat heerlijke merkinspiratie (in willekeurige volgorde);

indee, favoriete kinderkleding merken, girlslabel

1. Indee

Indee is een Belgisch merk dat nog niet enorm bekend is. Het merk is echt voor tiener meiden en ik zou het zelf ook nog wel willen dragen. Slanke dames kunnen zeker nog maat 16 aan. Qua prijs valt het in het hogere segment, onze kast hangt er dan ook niet vol mee. Maar alles is even prachtig. Wij kochten dit seizoen een prachtig jurkje met glitter, en dragen dat van de winter met een mooi vest of  leren jasje erover. Dit rokje is mijn inziens geweldig, mijn dochter deelt deze mening niet, trekt jouw dochter het aan?indian blue jeans, favoriete kinderkleding merk

2. Indian Blue Jeans

Een Nederlands merk wat al jaren in onze kast terecht komt. Het merk heeft altijd wel toffe items. Zo is de rode panterprinter dit seizoen echt onze favoriet. En de jeans een dikke aanrader. De kwaliteit is super en de pasvorm voor ons perfect. Skinny maar dan echt super skinny voor mijn slanke dame. Dit merk heeft ook een jongenslijn, op Boyslabel zie je toffe inspiratie daarvan.

looxs revolution, popualiar kinderkleding merk

3. Looxs revolution

Een merk dat eigenlijk pas een paar jaar op de markt is. Ik heb het idee dat dit merk heel goed begrijpt wat kinderen willen maar gemaakt op zón manier dat ook de ouders het leuk vinden. Ze hebben een lijn voor de jongeren en voor oudere meiden. De kwaliteit is perfect en de prijs gemiddeld. Wel valt het aan de kleine kant. Het merk heeft vaak wat klassiekere items die ze combineren met wat fris. Zo is het jurkje op de foto klassiek, maar door het kleurgebruik weer pittig. Wij hebben deze op onze wensenlijst staan.

hight street

4. High street

Ken je dat merk niet? Ik bedoel daarmee de grote ketens. Want hoe mooi merkkleding ook is, het is ook wat duurder. Verschillende redenen heeft dat. Het komt door de productie, kwaliteit van de stoffen en arbeidsomstandigheden. Allemaal redenen om meer ecologisch en lokaal te kopen. Maar hoe goed sustainable fashion ook is, zit het nog niet in mijn systeem. Ik kan wel een betoog gaan houden maar ik koop ook gewoon bij de ketens. Want leuk is het! We fashion heeft dit seizoen echt een te gekke kinder-collectie de moeite waard om te kijken. Zara, koop ik steeds minder omdat de stijl van nu ons minder aanspreekt. Het is iets te urban geworden met veel sweaters en jeans. Maar het witte blousje is echt te gek! Mango koop ik juist weer wat vaker, goede kwaliteit en verrassende items, zo is dit kolletje echt een basic musthave!

Wat is jouw favoriete kinderkleding merk?

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

Mim-pi hartjesjurk meisjesjurk meisjeskleding boho kindermode kidsfashion

Mim-pi dreams come true

Mim-pi is een hip en lief kinderkledingmerk voor meisjes van 2 t/m 10 jaar in de maten 92 tot en...
original_2018-04-14-beekse-bergen-safari-resort0638-bewerkt_-_copy-5b8fecf0baaf3

De leukste kindercampings.

De zomervakantie staat weer bijna voor de deur en dat betekent dat veel mensen weer op vakantie gaan. Frankrijk, Spanje...
zomerkleding meisjes, meisjeskleding zomer 2022, jubel kinderkleding

De zomer in je bol #Summervibes + korting

zomerkleding meisjes, meisjeskleding zomer 2021, kindermode zomer 2021, strandkleding meisje, zomerjurkjes, meisjeskleding zomer, kinderkleding zomer