De bende van ellende is weer compleet

4 juli 2017

Ik ben werkelijk waar gezegend met één dochter, twee neefjes, één nichtje in de leeftijd van 4, 6, 9 en 11. Kortom in alle soorten en maten… en laatst had ik alle neefjes en nichtjes tegelijk. Inclusief de teckel van m’n zus. Bofkont! Mijn man dacht daar absoluut anders over, maar die vertrok dan ook al snel naar z’n werk.

Als je opeens vier kids en een teckel in huis hebt moet je een paar dingen voor ogen houden:

  • opruimen heeft geen zin;
  • schoonmaken heeft geen zin;
  • en iedere huishoudelijk klus die je wel met succes afrond is een prestatie!

Iedereen die dacht dat Elsa (of was het nou Anna?) uit d’r nek kletste toen ze boven op die ijskoude berg begon te zingen over “laat het los, laat het gaan” moet zichzelf hoognodig laten nakijken. Want serieus! Dit nummer is dikke shizzle!

Vroeger

Ik geniet dan ook intens als ik ze allemaal bij elkaar zie en denk met enige weemoed terug aan de tijd dat ik zelf klein was en met alle neven en nichten bij opa en oma in de schuur aan het spelen was.

Zo was er die gekke neef die met een slaapzak over z’n kop achter ons aan door het huis rende of die keer dat we met iets te veel personen op het stapelbed zaten en er dwars doorheen zakten… Oh en dan hadden we nog die lieve tante en oom bij wie we met een tent in de tuin mochten logeren. Toppunt van spannend. Niets was te gek!

Nee, wacht… niets IS te gek! Ding dong! Neefjes en nichtjes opgelet! Ik ga de tent opzetten en iedereen is welkom (inclusief teckel). All inclusive logeren in de tent bij tante Daan!

Moet alleen manlief nog even informeren… Ah nee joh, ik wacht wel tot hij m’n blog heeft gelezen 😉

 

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

verplichtingen tijdens feestdagen

De feestdagen zijn geen (kerst)bal aan!

Het is weer zo ver. De laatste maand van het jaar is aangebroken en dat brengt weer heel veel drukte...
schoenzet pret, schoen zetten voor sinterklaas, schoentje zetten, pieten

Schoenzet-pret: Sinterklaas heeft het hele huis overhoop gehaald…

Wat kan ik toch genieten van Sinterklaas. De spanning bij de kinderen, het oprechte geloof, het uit volle borst zingen...
WIN SHOPPING MONEY, kinderkleding winnen, meisjeskleding winnen

WIL JE WINNEN: 100 euro shopping money

Wie wil er nou niet de allernieuwste meisjeskleding winnen? Wij proberen altijd de leukste meisjeskleding te selecteren en te showen....