hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Blogs neefjes en nichtjes

Published on juli 4th, 2017 | by redactie

0

De bende van ellende is weer compleet

Ik ben werkelijk waar gezegend met één dochter, twee neefjes, één nichtje in de leeftijd van 4, 6, 9 en 11. Kortom in alle soorten en maten… en laatst had ik alle neefjes en nichtjes tegelijk. Inclusief de teckel van m’n zus. Bofkont! Mijn man dacht daar absoluut anders over, maar die vertrok dan ook al snel naar z’n werk.

Als je opeens vier kids en een teckel in huis hebt moet je een paar dingen voor ogen houden:

  • opruimen heeft geen zin;
  • schoonmaken heeft geen zin;
  • en iedere huishoudelijk klus die je wel met succes afrond is een prestatie!

Iedereen die dacht dat Elsa (of was het nou Anna?) uit d’r nek kletste toen ze boven op die ijskoude berg begon te zingen over “laat het los, laat het gaan” moet zichzelf hoognodig laten nakijken. Want serieus! Dit nummer is dikke shizzle!

Vroeger

Ik geniet dan ook intens als ik ze allemaal bij elkaar zie en denk met enige weemoed terug aan de tijd dat ik zelf klein was en met alle neven en nichten bij opa en oma in de schuur aan het spelen was.

Zo was er die gekke neef die met een slaapzak over z’n kop achter ons aan door het huis rende of die keer dat we met iets te veel personen op het stapelbed zaten en er dwars doorheen zakten… Oh en dan hadden we nog die lieve tante en oom bij wie we met een tent in de tuin mochten logeren. Toppunt van spannend. Niets was te gek!

Nee, wacht… niets IS te gek! Ding dong! Neefjes en nichtjes opgelet! Ik ga de tent opzetten en iedereen is welkom (inclusief teckel). All inclusive logeren in de tent bij tante Daan!

Moet alleen manlief nog even informeren… Ah nee joh, ik wacht wel tot hij m’n blog heeft gelezen 😉

 

Tags: , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑