hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Mama blogs

Published on mei 13th, 2018 | by redactie

0

Extra cadeautje voor Moederdag

Elk seizoen kijk ik reikhalzend uit naar nieuwe collecties kinderkleding, wat zet nu weer de trend en waar moet ik snel bij zijn, omdat ondanks dat het seizoen nog lang niet is begonnen veel al is uitverkocht. Ik hou van mix en matchen, dus hier geen overvolle kledingkasten, maar items die ik makkelijk kan combineren en waarvan ik weet dat mijn kinderen het prettig vinden om te dragen.

Maar als de sale begint laat ik me altijd toch weer verleiden tot extra aankopen omdat ik dan net dat ene item kan kopen wat ik het eerst te duur vond. Of omdat ze toch wel wat extra items kunnen gebruiken door het intensieve gebruik en/of een groeispurt. Kwaliteit staat bovenaan, daar hangt vaak wel een prijskaartje aan, maar dat heb ik ervoor over. Meestal is de stof beter, is het mooier afgewerkt en origineler. Ik wil dat ze zorgeloos op school rondlopen en spelen. En niet steeds aan hun kleding en/of schoenen hoeven te denken. Maar dat geeft wel dilemma’s…

De kinderen zijn nu op een leeftijd dat ze niet meer kruipend over de vloer gaan of in de zandbak zitten. Mijn zoon waagt zich al heel lang niet meer aan verven en/of knutselen. Maar bij mijn dochter is bellenblaas nog geliefd, zij knutselt en verft nog bijna iedere dag, er wordt gekleid en regelmatig worden er make-up sessies gehouden.

Speciaal cadeautje voor Moederdag ….

Menig keer zoek ik de oplossingen voor vlekkenproblemen op internet, vaak voldoet de ossengal niet meer, de middeltjes van de drogist ook niet en moet ik het hebben van alternatieve middelen zoals spiritus, tandpasta e.d. Met alle risico’s van dien. De witte jeans is een klassieker die ik ieder jaar weer voor mijn dochter in huis haal en waarbij ik het voor lief neem dat die dus ook iedere week in een emmertje bleek staat.

Afgelopen week kwam ze vol trots uit school vertellen dat ze heel netjes aan haar cadeautje voor Moederdag had gewerkt. Ik had helaas alleen maar oog voor haar jurk, want die zat onder de verfvlekken. Mijn dochter riep heel hard: “Mama, dat maakt toch niet uit, want juf zegt dat je alles kunt wassen…” Hmm, wassen wel, maar die vlekken eruit krijgen is me nog niet gelukt, alle alternatieve middeltjes ten spijt.

Maar goed, met een grote glimlach heb ik zondagmorgen mijn cadeautje open gemaakt. En ach… dan is dat trotse gezichtje en het zelfgemaakte cadeau de vlek dubbel en dwars waard.

p.s. Iemand nog suggesties voor het verwijderen van verfvlekken? 😉

Krijg je die vlek er nou helemaal niet meer uit?
Bekijk dan de Get the look inspiratiepagina met nieuwe én schone meisjeskleding >>>

Moederdag ontbijt

Lees ook: respect voor alle moeders>>

Moederliefde>>

Tags: , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑