hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Spelen

Published on november 28th, 2013 | by Colinda

0

Ever After High sprookjeslegende

Ever After High is de nieuwe animatieserie van Mattel, ‘s werelds grootste speelgoedmaker. Deze high school serie is een zusje van de immens populaire Monster High-serie en zal ogenschijnlijk ook net zo succesvol zijn.

De tiener zonen en dochters van bekende sprookjesfiguren zullen de eerste hoofdstukken van hun eigen verhaal schrijven en de harten van iedereen veroveren. Op Ever After High, een elite hogeschool, moeten Apple White, dochter van Sneeuwwitje, en Raven Queen, dochter van de Boze Koningin, kiezen of ze in de voetsporen van hun ouders treden of dat ze hun eigen ‘Ze Leven Nog Lang En Gelukkig’ nastreven. Het bericht naar meisjes over hele wereld is duidelijk: je lot staat niet in permanente inkt geschreven, je verhaal kan zo vaak herschreven worden als je zelf wilt. Er is slecht één beslissing die iedereen voor zichzelf moet maken; ben jij een Royal of een Rebel?

Het uitgangspunt van de show is vergelijkbaar met Monster High, waar de kinderen van beroemde sprookje ouders naar de middelbare school gaan en staan ​​voor een dilemma. In plaats van het begrip aanbrengen in zoals in Monster High, worden de sprookjesachtige tieners geconfronteerd met de last van het volgen of niet volgen van hun beroemde ouders voetstappen. Ben je een Royal of een Rebel?

EVER AFTER HIGH speelgoed MATTEL
Comments are closed.

Back to Top ↑