Even voorstellen – Leandra (loedermoeder)

29 januari 2023

Even voorstellen hoe het werkt in deze loederfamilie die hun kind gewoon een koekje geeft als ze dat wil, de schuim van de cappuccino krijgt omdat ze jaloers is op die van der moeder en je kinderkleding nooit genoeg kunt hebben! Ook wel beter bekend als ‘Loedermoeder in Opleiding’ precies omdat ik wel die ouder ben die haar kind met een studie dag naar school brengt of haar een chocolaatje geeft 10 minuten voordat we gaan eten omdat ze zo lief keek. Mocht je weten waar ze ruggengraat verkopen hoor ik het graag!?

blogger

Loedermoeder on top!

Ik de grootste loeder van het stel dus doet ook maar wat, op mijn gevoel, met liefde want meer dan dat kun je niet doen en dan doe je het altijd goed!

Drie middagen per week werkend op een buitenschoolse opvang en kan ik me compleet verliezen in Instagram. Uren ongestoord scrollen en foto’s kijken, ook mijn eigen fotoalbum puilt uit van de dagelijkse foto’s die ik daar met jou deel via mijn stories. Op mijn feed zelf zie je de mooie plaatjes puur omdat ik daar zelf heel goed op ga en via mijn stories zie je onze dag. Heerlijk!

Mijn steun en toeverlaat

Tijd voor wat shine voor mijn  steun en toeverlaat maar met een rol behang om hem achter te plakken manlief Nick die ervoor zorgt dat alles nog een beetje op rolletjes loopt hier in huis! De man die lichtelijk camera schuw dus daar zul je met hoge uitzondering een glimp van vangen, jammer want ook hij is best leuk!

Puber peuter Lobke

En onze bijna 2,5 jaar jonge puber peuter Lobke aka Lobster, Lobbie, Lobbes of Annie die van lachen, gieren en gekke bekken aan elkaar hangt! Samen met hondje Benji die het leven niet meer ziet zitten sinds die koter er is omdat hij ineens zijn plek moet delen, nergens meer aan mag komen en constant aan zijn staart getrokken word wonen wij in ‘t mooie Brabant!

Niet alles gaat van een leien dakje

Sinds februari ‘21 gediagnosticeerd met een chronische darmontsteking ( colitis Ulcerosa ) waarbij het leven een stukje zwaarder is geworden sinds die tijd. Het is een kwestie van je dag beter indelen en laat ik daar precies nou niet zo heel goed in zijn. Laat ik je de rest van m’n mankementen in dit stuk besparen want buiten dat ben ik best een leuk mens. En gefeliciteerd als je het tot hier hebt gehaald! Had ik trouwens al gezegd wie ik was? Leandra, aangenaam kennis te maken! 

Meer van Leandra zien? Volg haar dan op instagram >>> @leandraacarolina 

Meet the MOMBLOGGERS van GIRLSLABEL, BOYSLABEL en BABYLABEL

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image-1

Budgetvriendelijke cadeautips voor je jarige kind!

Het lijkt wel alsof alles steeds duurder wordt, van boodschappen tot aan de energierekening. De kosten zijn de afgelopen jaren...
20240221_152006

Catrice Limited Edition – My Jewels. My Rules.

Tienermeiden opgelet! Catrice komt met een supergave limited edition… My Jewels. My Rules. Deze collectie zal tussen februari en maart...
avsFLA5L

Filmtip! – Peppa’s bioscoop feestje + WINACTIE

Vinden jullie het ook altijd zo leuk om naar de bioscoop te gaan. Gezellig een filmpje kijken met een bakje...