hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Meisjeskamer elfendeurtje, a little lovely company, girlslabel, sprookjes deurtje, girlslabel review, leuk voor meisjes, meisje 4 jaar

Published on november 5th, 2019 | by Barbara

0

Een heel bijzonder Elfendeurtje

Laatst kregen wij een Elfendeurtje binnen van a little lovely Company. Een elfendeurtje? Hoor ik je denken. Ja, een schattig roze, houten mini deurtje met glittertjes. Dat klinkt sowieso al perfect toch? Wat je er verder ook mee kan doen, maakt eigenlijk al niet meer uit. Het deurtje is bedoeld om op de muur te plakken en de fantasie van je kindjes te prikkelen. Kinderen beschikken over een veel grotere berg fantasie dan volwassenen, om jaloers op te worden ;).

Elfendeurtje

Alleen al de manier waarop het verpakt was is te leuk. We kregen een grote, vrolijke doos. Bovenop zat een hele lieve, persoonlijke kaart. Altijd leuk om te ontvangen. Daaronder zat het deurtje, heel netjes en stevig ingepakt en onder de confetti. Mijn hele huis zat dus ook onder de confetti. Voor de meiden een feestje, voor mij 3 minuten stofzuigen. Klinkt als een goede deal.

Fairy Door: Fairy Garden

Het Elfendeurtje komt samen met een groot stickervel. En oh….die stickers! Ik…wil…ze…allemaal! Op de foto’s kan je er een aantal zien, maar dit is nog niet eens de helft van alles wat erbij zit. Je kan kiezen uit konijntjes, egeltjes, talloze bloemen, vlinders, raampjes en nog veel meer. Deze stickers zijn doorzichtig, waardoor je ze op elke kleur muur kan bevestigen. De stickers kan je ook nog eens hergebruiken, dus je kan je kleine elfen tafereeltje steeds aanpassen.

elfendeurtje, a little lovely company, girlslabel, sprookjes deurtje, girlslabel review, leuk voor meisjes, meisje 4 jaar_edited-1

Fairy door by a Little Lovely Company

Leuk op de meidenkamer

Het deurtje zelf kan je gemakkelijk aan de muur bevestigen, wij kozen zelf voor een muur bevestiging spul waarmee posters ook vaak worden opgehangen. Zo’n wit soort kauwgom achtig spul, wat je er ook gewoon weer van af kan trekken. Blijft perfect zitten! Op de site geeft a little lovely Company zelf meer uitleg over hoe je het deurtje allemaal vast kunt maken.

Wat is een Elfendeurtje?

Wij hebben het deurtje op een nog leeg plekje in de kamer van de meiden geplaatst. Dat is nu een heerlijk, gezellig roze hoekje geworden. De meiden hebben er meteen al een uur mee gespeeld! Ze pakten hun duplo poppetjes erbij en konden er geen genoeg van krijgen. Dat maakt het nou ook zo leuk. Met al die computerspelletjes, apps en televisieprogramma’s wordt alles al voor ze bedacht en hoeven ze zelf niks meer in te vullen. Maar met dit speelgoed, wordt er wel een eigen inbreng van ze verwacht, top dus!

Het deurtje is er in 2 verschillende kleuren, roze en rood. Uiteraard kozen wij voor roze, aangezien alles bij ons roze moet (je hoort mij niet klagen), maar als je zelf niet zo van het roze bent, kan je dus ook gewoon rood kiezen.

Ben je nog op zoek naar een origineel cadeautje wat zorgt voor urenlang speelplezier, goed is voor de ontwikkeling én de kamer opfleurt? Dan is dit Elfendeurtje zeker een dikke aanrader!

WINACTIE

Wil jij ook zo’n leuk Elfendeurtje voor op de kamer van jouw meisjes winnen? Dat kan! Vul onderstaand formulier in en laat weten waarom jij dit Elfendeurtje wilt winnen (kijk hier uit welke kleuren je kunt kiezen). Good Luck!

De gelukkige winnaar is Merel van der Veen, van harte gefeliciteerd! Stuur een mailtje met je adresgegevens naar info@girlslabel.com en wij zorgen dat jij zo’n leuk elfendeurtje van a Lovely Little Company thuisgestuurd krijgt.

elfendeurtje, a little lovely company, girlslabel, sprookjes deurtje, girlslabel review, leuk voor meisjes, meisje 4 jaar_edited-1

Bekijk ook deze speelgoed top 10 lijst >>
Comments are closed.

Back to Top ↑