hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Mama blogs eftelingtheater meedoen, eftelingtheater caro, theatershow caro

Published on januari 23rd, 2019 | by Mi-choe

0

En dan mag je in het Eftelingtheater meedoen met Caro

Noortje heeft echt de dag van haar leven gehad in het Eftelingtheater! Ze was daar niet zomaar te gast om naar een show te kijken, nee, ze mocht in het Eftelingtheater meedoen met de show Caro.

Lees hier wat onze mamabloggers allemaal meemaken >>

Noortjes meisjesdroom

Noortje roept al heel lang dat ze in het theater wilt staan. Eigenlijk gaat ze steeds een stapje verder, het is allemaal begonnen toen ze kleding mocht showen en model mocht staan, daarna was ze bij opnames van de Wereld van Zappelin en toen ze eenmaal 1x op televisie was geweest had ze echt de smaak te pakken. Ze boft, want inmiddels is ze 3x bij een kinderprogramma in beeld geweest en 1 x bij het sportjournaal, dit ging over het NK turnen in Ahoy. Toen was ze heel groot in beeld en ze was zo trots! En nu in het Eftelingtheater meedoen met een heuse theatershow. What’s next!

eftelingtheater meedoen, eftelingtheater caro, theatershow caroBofkont Noortje mag in het Eftelingtheater meedoen

Maar dit ging opeens over in het theater. Ze wilde ook optreden. Ik was heel blij verrast toen ik een mailtje kreeg van het Eftelingtheater met het bericht dat Noortje bij de groep zat. We besloten dit nog niet aan haar te vertellen, want dan zou ze zo zenuwachtig zijn… Wel polste ik elke keer weer of ze zoiets echt zou willen en elke keer kreeg ik een volmondige ja als antwoord.

Met kerst vertelden wij dat we naar het theater zouden gaan, ze was heel blij. Op de dag zelf vertelden wij dat ze mee mocht doen. Het is gewoon jammer dat ik de twinkel in haar ogen niet aan jullie kan laten zien! Wat was zij blij! We vertelden dat ze bofte, want de show liep zo goed, dat Caro ook in de middag zou gaan draaien en dit betekende dat ze op de valreep 2x mocht optreden!

Echt een droom die uit kwam

We brachten Noortje bij de ingang van de Efteling. Hier stonden nog meer papa’s en mama’s met kinderen te wachten. Er kwamen 2 spontane, leuke meiden van het kinderteam om alle kinderen op te halen. Noortje was echt door het dolle heen. Haar naam werd genoemd om te kijken of ze er was, ik moest nogmaals tekenen voor toestemming dat ze met hen mee mocht. Alles was heel goed geregeld. De kinderen kregen pizza als diner, hebben spelletjes gespeeld toen er even tijd voor was en ze hebben natuurlijk flink gerepeteerd.

Wij als ouders hadden 2 balkonkaartjes gekregen, voor beide shows. Noud is de middag bij opa en oma gebleven en kwam ’s avonds met hen mee voor de show. Ook de andere oma was erbij. Noortje was helemaal enthousiast en zei dat ze dit nog veel vaker wilde doen! Ze wilde dan geen kleine rol, maar de hoofdrol net als de 2 kinderen die die echte hoofdrol hadden. Meisje vol ambities zullen we maar zeggen!

eftelingtheater meedoen, eftelingtheater caro, theatershow caro

Een trots gezin

Toen wij Noud vroegen hoe hij het vond, was zijn antwoord: “Ik vond het heel, heel, heel, heel, heeeeeeeeeeeeel leuk!”

En wij als ouders? Wij zijn vol trots! Wat een dappere dame om daar te staan! Een theater vol met mensen en alles zo goed doen! Haar wens is uitgekomen, tijdens een show in het Eftelingtheater meeoden en voor haar hoop ik, dat haar nieuwe droom ook ooit werkelijk zal worden. Nieuwe dromen zijn in dit theater ontstaan… En dromen moet je altijd blijven hebben…….

eftelingtheater meedoen, eftelingtheater caro, theatershow caro

Je kunt Caro nog wel een poosje bezoeken. Kijk voor hier voor meer informatie.

 

 

Tags: , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑