Een sprankelende feeën-prinses met Fairycorns 

25 november 2023

De Fairycorns zijn knuffels die zorgen voor veel plezier en spanning bij kinderen. Ze zitten verpakt in een ei, waardoor kinderen niet meteen kunnen zien welke Fairycorn ze hebben gekregen. Dit maakt het uitpakken extra spannend. Wij kregen deze te leuke knuffel van Speelgoed van het Jaar.

Shop hier de leukste Fairycorns

Elk Fairycorn ei is een verrassing

Lauren is gek op verassingen, zij mocht het Konijn testen van de Fairycorns. Deze Fairycorn Princess Surprise is perfect voor kinderen die van prinsessen en magie houden. Elke Fairycorn Princess komt met een prachtige prinsessen tiara en toverstaf, zodat je kunt spelen alsof je in een sprookje zit. Daarnaast zijn er meer dan 35 verrassingen om uit te pakken, wat zorgt voor een spannende en verrassende ervaring. 

Naast de accessoires en verrassingen, hebben deze Fairycorns ook draagbare vleugels. Hiermee kunnen kinderen matchen met hun nieuwe ‘knuffel beste vriend’ en zich ook echt een feeën-prinses voelen. Het is een geweldige manier om de verbeelding te stimuleren en creatief spel te bevorderen.

Meer leuk speelgoed voor meiden vind je hier.

Fairycorns unboxing! 

Lauren werd super enthousiast van alles wat erin zat, en wist van gekkigheid niet wat ze eerst moest doen. Ze kwam zelf met het idee: “Mama, ik ga alles op tafel leggen en dan kan ik zelf kijken in het boekje”. Met haar creatieve brein en een beetje hulp van mama was ze in korte tijd een feeën-prinses. Tiara, toverstaf, armbandje en met haar vleugels zat ze helemaal in haar eigen fantasiewereld. Leuk om te zien! Mama geniet daar stiekem ook wel van als ze zo mooi aan het spelen is. 

Het uitpakken van de Fairycorns stimuleert de nieuwsgierigheid en zorgt voor een verrassingselement. Kinderen kunnen alleen of met andere kinderen spelen met de Fairycorns en hun accessoires. Dit stimuleert het fantasiespel en de interactie met andere kinderen. De grote ogen en zachte vacht van de Fairycorns maken ze extra knuffelbaar en nodigen uit tot verzorgen. Lauren is stapelgek op deze knuffel, moet vaak overal mee naar toe.Er zijn 6 verschillende Fairycorn Princesses om te verzamelen, elk met hun eigen unieke uitstraling en onthullend hart. Dit hart laat zien wat je Rainbocorn het liefste heeft. Het verzamelen van deze Fairycorns kan een leuke en spannende activiteit zijn voor kinderen.

Entertainment voor jong en oud 

Kortom, de Fairycorns zijn schattige knuffels die voor veel plezier en entertainment zorgen. Het verrassingselement van het uitpakken, de accessoires en de mogelijkheid tot fantasiespel stimuleren de nieuwsgierigheid en creativiteit van kinderen. Bovendien nodigen de Fairycorns uit tot knuffelen en verzorgen, wat bijdraagt aan de ontwikkeling van empathie en socialisatie bij kinderen. 

Goed speelgoed

De Nederlandse speelgoedindustrie stelt het belang van Goed Speelgoed voorop:

  • Veilig & getest. Voldoet aan alle wetgeving.
  • Origineel & geen namaak. Wordt door de aanbieder op een eerlijke manier verkocht.
  • Kwalitatief & optimaal speelplezier biedend. Dit speelgoedartikel is zijn geld meer dan waard.
  • zo Duurzaam mogelijk. Duurzaamheid speelt een steeds belangrijkere rol bij de productie van dit artikel.
  • Inclusief. Goed Speelgoed sluit niemand uit. Iedereen speelt mee!
Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image-1

Budgetvriendelijke cadeautips voor je jarige kind!

Het lijkt wel alsof alles steeds duurder wordt, van boodschappen tot aan de energierekening. De kosten zijn de afgelopen jaren...
20240221_152006

Catrice Limited Edition – My Jewels. My Rules.

Tienermeiden opgelet! Catrice komt met een supergave limited edition… My Jewels. My Rules. Deze collectie zal tussen februari en maart...
avsFLA5L

Filmtip! – Peppa’s bioscoop feestje + WINACTIE

Vinden jullie het ook altijd zo leuk om naar de bioscoop te gaan. Gezellig een filmpje kijken met een bakje...