Een nieuwe tas en drinkbeker voor school + winactie

11 augustus 2022

De school is hier nog niet begonnen dus we genieten nog volop van de vakantie. Toch hebben we alvast wat voorbereidingen gemaakt voor als de scholen weer gaan beginnen. Saar is net gestart met school en daar hoort natuurlijk een nieuwe tas en drinkbeker bij. Wat een geluk dat wij een review mochten doen voor ‘de Kleine Giraf’. We mogen ook nog iemand anders blij maken met een nieuwe tas, hoe tof is dat!

Back to school summer musthaves

De Zomervakantie is aan!

Dit houdt in veel leuke dingen doen, buiten spelen en genieten van het samen zijn! Ondanks dat wij toch gewoon door werken en ook nog veel aan het klussen zijn in ons nieuwe huis, proberen we tussendoor momentjes te maken om samen op pad te gaan! En leuke dingen te doen.

Ons dochtertje Saar (4) is net voor de zomer gestart op de basisschool en vind het maar gek dat ze nu vakantie heeft maar we niet op vakantie gaan! Wij gaan namelijk iets later op vakantie nu dit nog toegestaan is voor de leerplicht met 5 jaar, dus wij vieren de schoolvakantie lekker thuis en Saar mag dadelijk nog even naar school voor wij zelf echt op vakantie gaan.

Een nieuwe tas voor Saar

Ze ging met veel plezier naar school en kijkt er ook weer naar uit om terug te mogen gaan! Hoe leuk is het dan als je dan ook nog eens naar school mag met een nieuwe rugzak en nieuwe zelf uitgekozen drinkbeker, wij mochten deze namelijk reviewen voor de webshop ‘de Kleine Giraf!’

Pretty in pink naar school

Natuurlijk koos Saar voor een roze rugzak en een nog fellere roze drinkbeker. De rugzak van Franck Fischer in de kleur Saga -Roze, die een compact formaat heeft voor de allerkleinste schoolgangers en een super fijne lus aan de voorkant heeft waardoor hij vast gemaakt kan worden en zorgt voor wat extra steun! Voor Saar is dit ideaal gezien ze nogal smalletjes gebouwd is en deze dus niet constant van haar schouders afzakt, ze kan er zelfs mee klimmen nu!  Daarbij heeft de stof een waterafstotende functie dus ideaal als deze even op het natte gras staat of door de regen naar het schoolplein moet.

De rugzak heeft 2 vakken, een groot en een kleiner voorvakje! Wij gebruiken de grote voor de lunch trommel en drinkfles en het kleine vak voor het fruitbakje. Nu op vakantie moest de tas natuurlijk ook mee en haar mooie Pura drinkbeker kon ook niet ontbreken, waar mama ook heel blij mee was!

Handige drinkbeker

Deze drinkbeker blijft namelijk heerlijk koel en lekt niet, de fles is 100% plastic vrij en praktisch qua drinken. Dat er een roze siliconen vaatwasser bestendige sleeve om zit is natuurlijk mooi meegenomen voor Saar maar deze is dadelijk ook heel simpel om te wisselen voor een ander kleurtje voor ons zoontje, hij vind de drinkfles ook heel fijn drinken. Dus ik verwacht dat wij wel nog wel voor een tweede Pura fles gaan!

Win een tas naar keuze!

Wil jij ook in style naar school? Goed nieuws…. Je maakt nu kans op een rugzak naar keuze uit de webshop van ‘de Kleine Giraf’. Kijk snel op de website welke tas jij graag zou willen winnen en laat het ons weten via onderstaand formulier…

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image-2

De leukste moeder-dochter trip: Shoppen in Düsseldorf

Niets is leuker dan quality time doorbrengen met je dochter tijdens een gezellig shopweekend. En waar kan dat beter dan...
image-1

Hoe krijg je weer meer energie en levenslust?

Zit je de laatste tijd wat lager in je energie? Dat kan natuurlijk allerlei redenen hebben. Misschien weet je de...
1

DIY meisjeskamer om bij weg te dromen

Een meisjeskamer inrichten kan een geweldig leuk project zijn. Of je nu een slaapkamer voor je dochter wilt opknappen of...