Educatieve cadeautjes en leesboeken die ieder kind zou willen hebben

1 december 2021

Met de feestdagen in het vizier ben ik al geruime tijd op zoek naar leuke, educatieve cadeautjes voor in de zak van Sinterklaas en de Kerstman. Ik vind het belangrijk dat buiten al het speelgoed om, ook gedacht word aan spulletjes die educatief zijn. Denk hierbij aan spelletjes, puzzels of een mooi boek en weet je wat helemaal te gek is! We mogen iemand anders ook blij maken met een artikel naar keuze uit de webshop dus doe snel mee met de winactie.

Educatieve cadeautjes voor meisjes

Al vanaf dat de oudste hier geboren is bestaat het bed ritueel uit het voorlezen van een verhaaltje uit een mooi prentenboek. In de afgelopen jaren hebben we dan ook al prachtige boeken gekocht of gekregen. Naarmate ze ouder werden en de eerste woordjes gelezen waren in groep 2/3 groeide bij onze dames de liefde voor boeken alleen maar meer. Of het nu een prentenboek, zoekboek of een puzzelboek is, ze vinden het allemaal leuk.

Gek op zoekboeken

Onze jongste Vie is dol op zoekboeken. We hebben een paar prachtige exemplaren met geweldig mooie platen en hier raakt ze na tig keer zoeken nog steeds niet op uitgekeken. Super leuk dat we voor haar nu een nieuw zoek boek toegestuurd kregen. ‘Speuren naar Hans & Grietje’, een zoekboek waar je met een kartonnen zaklamp op zoek gaat naar de dikgedrukte woorden. Een dikke hit! Je shopt ze in verschillende thema’s.

Pop-up boek

Ook ontvingen we een prachtig pop-up boek ‘Avontuur in de jungle. In dit boek leer je vanalles over de wondere wereld van de jungle, wie wonen er allemaal? Samen met Aapie ga je op avontuur, vergeet niet achter de pop-ups te gluren.

Puzzel

Heb jij een kleine ontdekker in huis dan is de ‘Dierenwereld box’ echt iets voor jou. In deze doos vind je een puzzel van 107 stukjes en ook zit er een activiteitenboek in die boordevol leuke puzzels, raadsels, vragen etc staat. Jez is gek op dit soort boeken en de puzzel geeft een leuke invulling op de inhoud van het boek.

Vind mij! Een heerlijk zoek- en doeboek met super leuke puzzelopdrachten. Zoek de verschillen, puzzels, doolhoven en nog veel meer! Met dit boek kunnen de kids uren zoet zijn. Dit zijn ook heerlijke boekjes om mee op vakantie te nemen, of voor een langere auto reis, dan is dit ook ideaal op de achterbank.

Bijzondere invulkaarten

In de webshop kun je ook hele leuke invulkaarten vinden. Er zitten 40 stuks gebundeld in een doosje met daarbij een mooie houten kaartenhouder, leuk om op je nachtkastje te zetten of op je bureau. Je kunt ze kopen in diverse thema’s en dit is een harstikke leuk cadeautje voor in de schoen! Op elke kaart vind je iets leuks, een spelletje, een recept of grappige teksten. Fay vind het helemaal leuk om met de kaartjes bezig te zijn.

Naast al deze mooie en educatieve boekjes en puzzels hebben ze in de webshop nog heel veel meer leuke spulletjes. Ze hebben bijvoorbeeld ook nog gave invulboeken voor tijdens of na je zwangerschap, kleurboeken, knutselboeken, kookboeken en scheurkalenders. Je ziet het, de keuze is reuze voor jong en oud.

Ben je misschien nog op zoek naar leuke, educatieve cadeautjes voor meisjes of voor iemand anders speciaal? Dan ben je hier op de juiste plek!

WINACTIE

Ben je nog op zoek naar een educatief cadeau voor jouw kindje? Wij mogen iemand blij maken met een product naar keuze uit de webshop van Lantaarn Publishers. Wat zou jij uitkiezen? KIJK HIER. Wij zijn benieuwd. Vul onderstaand formulier in en laat weten wat jij graag wilt winnen. Hoe leuk is dat?! De naam van de gelukkige winnaar staat binnenkort hier op Girlslabel. Good Luck!

De gelukkige winnaar is: @joycevbrunschot1309 van harte gefeliciteerd! Stuur een mailtje naar info@girlslabel.com met je adresgegevens en het boek of cadeautje wat jij of je meisjes graag zouden willen hebben. Dan zal Lantaarn Publishers jullie de prijs zsm toesturen. Have fun!

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image-1

Budgetvriendelijke cadeautips voor je jarige kind!

Het lijkt wel alsof alles steeds duurder wordt, van boodschappen tot aan de energierekening. De kosten zijn de afgelopen jaren...
20240221_152006

Catrice Limited Edition – My Jewels. My Rules.

Tienermeiden opgelet! Catrice komt met een supergave limited edition… My Jewels. My Rules. Deze collectie zal tussen februari en maart...
avsFLA5L

Filmtip! – Peppa’s bioscoop feestje + WINACTIE

Vinden jullie het ook altijd zo leuk om naar de bioscoop te gaan. Gezellig een filmpje kijken met een bakje...