Educatief speelgoed van SMART GAMES

26 juni 2019

Tijd voor wat extra stimulans van het kinderbrein. SMART GAMES heeft een reeks super leuk en educatief speelgoed. Heel goed om eens de hersenen op een andere manier te prikkelen. Robyn is best een beetje een dromer en dwaalt dus regelmatig af. Eens kijken of ze hier de focus voor kan opbrengen.

smart games, educatief speelgoed, breinbreker

Educatief speelgoed van SMART GAMES

Al meer dan 25 jaar maakt SMART GAMES educatief speelgoed. Naast de breinbrekers maken ze ook constructiespeelgoed en magnetisch speelgoed. De SmartGames zijn spelletjes voor 1 speler. Zo kan je kind zich concentreren en even in eigen gedachten verzonken zijn. Het leuke van educatief speelgoed is dat je kind eigenlijk niet door heeft dat het heel nuttig en leerzaam bezig is. De spellen zijn ook beschikbaar als een compact reisspel, ideaal voor een lange autorit of op vakantie.

smart games, educatief speelgoed, breinbrekerDown the rabbit hole

Robyn testte Down the rabbit hole’, een vrij nieuw spel. Het is een klein boekje, dat je makkelijk in je tas mee kunt nemen, zodat je altijd vermaak bij je hebt. In het boekje staan verschillende afbeeldingen van uitgangsposities. Het is de bedoeling dat je dieren exact op die plek neer legt. Dan heb je nog 3 losse stukken met aarde in verschillende vormen. Deze stukken aarde moet je zo plaatsen dat ieder dier een eigen holletje heeft, met een uitgang aan de bovenkant. Dit is echt educatief speelgoed en het is niet voor snelle opgevers.

Het begint natuurlijk makkelijk en logisch, zodat de hersenen even op kunnen warmen. Maar naarmate je verder komt, des te moeilijker het wordt. Heel leuk om te zien hoe goed kinderen zich dan toch kunnen concentreren en er helemaal in opgaan. De oplossing moet en zal gevonden worden.

Shop hier educatief speelgoed

Wat een leuke, verschillende spelletjes heeft SMART GAMES. De prijs is ook te overzien, dus het zijn ook hele leuke cadeautjes! De spelletjes zijn veelal neutraal en dus leuk voor jongens en meisjes. En stiekem vind ik het zelf ook leuk om even mee te kijken en mee te denken.

educatief speelgoed, SMARTGAMES

1. Jump in

2. Coral Reef

3. Smart Farmer

4. Waterworld

5. Penguins

smart games, educatief speelgoed, breinbreker

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image-2

De leukste moeder-dochter trip: Shoppen in Düsseldorf

Niets is leuker dan quality time doorbrengen met je dochter tijdens een gezellig shopweekend. En waar kan dat beter dan...
image-1

Hoe krijg je weer meer energie en levenslust?

Zit je de laatste tijd wat lager in je energie? Dat kan natuurlijk allerlei redenen hebben. Misschien weet je de...
1

DIY meisjeskamer om bij weg te dromen

Een meisjeskamer inrichten kan een geweldig leuk project zijn. Of je nu een slaapkamer voor je dochter wilt opknappen of...