hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Spelen lego friends seizoen 3

Published on juni 1st, 2017 | by redactie

0

Vier Wereld Vriendendag samen met LEGO FRIENDS

Donderdag 8 juni is het Wereld Vriendendag, op deze dag wordt er wereldwijd aandacht gevraagd voor vriendschappen en hoe bijzonder dit is. Want niet voor iedereen is dit even vanzelfsprekend. 

De vriendinnen Olivia, Stephanie, Andrea, Mia en Emma van LEGO Friends hechten heel veel waarde aan hun vriendschap en staan altijd voor elkaar klaar. Ze sluiten dus perfect aan bij de Wereld Vriendendag. Vier dit jaar deze bijzondere dag met je vriendjes en vriendinnetjes en LEGO Friends.

Met het derde seizoen van LEGO Friends kun je meegaan op de avonturen van de vijf vriendinnen Mia, Emma, Stephanie, Andrea en Olivia in Heartlake City. Laat je dochter haar eigen vriendinnen verzamelen om samen de gloednieuwe LEGO Friends avonturen te bekijken.

Shop bij Bol.com

Verhaal

In het levendige en prachtige Heartlake City wonen vijf vriendinnen: Olivia, Stephanie, Andrea, Mia en Emma. Samen beleven zij avonturen, hebben ontzettend veel pret, doen ontdekkingen, bedenken slimme oplossingen en zingen liedjes. In dit gloednieuwe avontuur doen de vriendinnen mee aan een schoolwedstrijd om kans te maken om echte dolfijnen te gaan zien, maar niet alles loopt zoals gepland. De meisjes komen erachter dat sommige dolfijnen in gevaar zijn, dus combineren ze hun verschillende interesses en gezamenlijke creativiteit, maar lukt het hen om de dolfijnen te redden?

De vriendinnen:

– Olivia: Ze is het belangrijkste karakter van de serie. Ze is een milieuactiviste en erg intelligent. Ze geniet van de wetenschap, wandelen, fotograferen, school en tekenen.
– Stephanie: De natuurlijke, zelfverzekerde leider van het stel is Stephanie. Ze is erg sociaal, creatief, georganiseerd en houdt van feestjes plannen, verhalen schrijven en ballet.
– Emma: Als fashionista van de groep is Emma het trendy meisje. Ze maakt sieraden en houdt van interieur design en make-overs in welke vorm dan ook!
– Mia: De roodharige dierenliefhebber Mia is vegetariër. Ze brengt haar vrije tijd het liefste door met dieren en is goed in sport. Daarnaast kan ze drummen, houdt ze van goocheltrucs en is ze de meest koppige van het stel.
– Andrea: De muzikant van de groep is Andrea, ze is een getalenteerde zangeres die haar eigen liedjes schrijft. Ze houdt van alles wat met muziek te maken heeft, ze kan ze geweldig koken en ze werkt in een café.
Comments are closed.

Back to Top ↑