hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Lifestyle Do it yourself city book, city guide,

Published on april 16th, 2015 | by redactie

0

Do It Yourself City Journal

Inkleuren, plakken, schrijven, tekenen en lijstjes afvinken tijdens jullie stedentrip. De Do It Yourself City Journals is dé nieuwe reeks van mo’media op het gebied van reizen! Het zijn reisdagboeken, doeboeken en stadsgidsen ineen met handgemaakte illustraties en bijzondere weetjes over de stad. De introductie start met 3 nieuwe titels: Dit is mijn Berlijn, Dit is mijn Londen en Dit is mijn Parijs, zijn vanaf vandaag verkrijgbaar.

——–

Een origineel bewaarboek
Het Do It Yourself City Journal bevat mooie illustraties, leuke to-do-lijstjes en bijzondere weetjes over de stad. Maar het laat ook genoeg ruimte over voor jullie persoonlijke verhalen, tekeningen, foto’s, souvenirs, kaartjes, notities & tips voor vrienden. Zo maak je van deze city journal een origineel bewaarboek voor jullie herinneringen aan de stad.

Voor de creatieve reiziger
Het is een boek voor de creatieve reiziger en voor liefhebbers van de populaire kleurboeken voor volwassenen. Benieuwd wat je allemaal met een Do It Yourself City Journal kunt doen? Bekijk de video!

 

do it yourself city book, city guide
Comments are closed.

Back to Top ↑