Disney On Ice Magisch IJsfestival ⭐ DOE MEE EN WIN! 

4 december 2019

Binnenkort is het zo ver. Dan komt Disney On Ice weer naar Nederland. In zowel Utrecht als Rotterdam kun je show gaan bekijken. Vorig jaar zijn wij met het hele gezin naar de show in Ahoy, Rotterdam geweest. En wat hebben we genoten en met open mond zitten kijken. Dit jaar zien we deels andere gezichten op het ijs. 

Win een Frozen horloge >>

Beleef onvergetelijke avonturen met Disney On Ice Magisch IJsfestival! Met je favoriete Disney verhalen zoals Frozen, Vaiana, Belle en het Beest, De Kleine Zeemeermin en natuurlijk Mickey en Mini.

Doe jij al mee met onze Frozen 2 bioscoop winactie >>

Anna en Elsa, Disney On Ice Magisch IJsfestival

Disney On Ice Magisch IJsfestival

Ga mee naar een avontuurlijke wereld vol hartverwarmende verhalen uit het Disney koninkrijk in Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival.

Vaar mee met de dappere zeevaarder Vaiana en Maui, de grootste halfgod ooit, op een spectaculaire tocht om het gestolen hart van Te Fiti terug te brengen. Ga op reis door een schitterend landschap met de koninklijke zusjes Anna en Elsa, de hilarische sneeuwman Olaf, ruige bergbewoner Kristoff en zijn trouwe rendier Sven uit Disney’s Frozenen beleef een spannend verhaal vol moed, magie en onvergetelijke figuren.

Kom alvast in de stemming en bekijk de video hier;

Duik “Diep in de Zee” voor een fantastisch optreden van Sebastiaan die samen met Ariëlde boelop stelten zet in Disney’s De Kleine Zeemeermin. Raak verstrikt in een koor van boeven wanneer ze bezoek krijgen van de pittige Rapunzel en haar charmante bondgenoot Flynn Rider uit Disney’s Rapunzel.Laat je meevoeren door Disney’s Belle en het Beest als het Beest en zijn betoverde personeel een spectaculaire show opvoeren voor Belle.

Geniet met de hele familie van een magische mix van koninklijke supersterren in een winters wonderland!

Van 11 t/m 29 december in Rotterdam en Utrecht. Tickets vanaf € 16,50
Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op DisneyOnIce.nl

DOE MEE EN WIN! ⭐

Ga mee naar een avontuurlijke wereld vol hartverwarmende verhalen uit het Disney koninkrijk in Disney On Ice Magisch IJsfestival! ⭐ Doe mee en maak kans op 4 zilveren tickets voor vrijdag 27 december om 19.30 uur in Utrecht. Wanneer je deelneemt aan deze winactie ga je direct akkoord met onze actievoorwaarden (kijk hier).

Hoe je deze tickets kunt winnen? Vul onderstaand formulier in en laat weten waarom jij deze 4 zilveren tickets wilt winnen. De naam van de gelukkige winnaar staat maandag 16 december hier op Girlslabel. Good Luck!

Uit de vele inzendingen is de winnaar geworden: Iris Peters, van harte gefeliciteerd! Stuur een mailtje naar info@girlslabel.com met je adresgegevens. Dan zorgen wij dat jij zsm je kaartjes thuisgestuurd krijgt. Heel veel plezier!

Doe ook mee met meer winacties op Girlslabel >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

kinderschoenen kopen

6 tips voor het kopen van goede kinderschoenen

Op zoek naar trendy kinderschoenen? Op deze pagina vindt u een overzicht van mooie en vooral kwalitatieve kinderschoenen. Daarbij geven...
eerste bh'tje

Op zoek naar een eerste bh’tje voor meisjes

Mijn dochter zit inmiddels volop in de puberteit en dat is niet alleen aan haar karakter te merken. Ook lichamelijk...
Paasbaksels

De heerlijkste paasbaksels + heel veel inspo

De Paasdagen komen er weer aan en dat betekent dat de winkels uitpuilen met Paasartikelen, Paaschocolade, Paaskoekjes en Paastakken. Zo’n...